cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

29/03/2018

4400mAh 11.1V Asus K6C11 Accu Laptop Kopen Online

 

De Accu Asus K6C11 is een nieuwe laptop 15 inch geformuleerd voor desktop/multimedia gebruik. Hij geniet een hybride opslagoplossing combinatie van een dedicated SSD en een harde schijfcapaciteit, een aardige hoeveelheid RAM memory (8 GB), een APU Dual de A9-kern van de laatste generatie en een toegewijde instapmodel grafische kaart. Ook het bouwen van een volledige verbinding en relatief compact metingen in een stijlvol grijs shell, voor een prijs van minder dan 600 euro.

Schoon en sober, de romp van de Asus PC R542BP GQ076T sport een grijs zilver stempel op het deksel en draai van het toetsenbord. Een concentrische effect op de rug en geborsteld binnen sieren haar ontwerp, evenals het contrast met het zwart scherm, het toetsenbord en de base. Daarnaast is de vergadering is bevredigend, zelfs als romp geheel uit kunststof bestaat. Het toetsenbord is niet verlicht.

Opslag is een speerpunt in deze configuratie met een hybride oplossing die grote nadruk wordt gelegd op responsiviteit zonder ruimte. Accu Asus K40 In principe bevat de 128 GB SSD het besturingssysteem en onderdeel van toepassingen terwijl de 1000 GB harde schijf zorgt voor opslag van uw games-bibliotheek, waardoor effectieve algemene prestaties van de fasen van de ontsteking. uitsterven en kopieën van gegevens snel.

Tweede punt hier, 8 GB RAM zal volgen de dynamiek van de stroom die zijn opgelegd door de SSD met een directe reactie in multitasking, zelfs als je de neiging om te verzamelen van de tabbladen in de browser. Deze twee parameters reactivities zijn des te meer waardevol, zij helpen een APU met beperkte middelen. Inderdaad, de Dual Core A9-9420 levert voldoende prestaties voor het uitvoeren van alle gemeenschappelijke taken (surfen op Internet, office tool, videoplayback) maar in een vrij basic context.

De aanwezigheid van een toegewezen grafisch geheugen AMD Radeon R5 M420 is op wijzen, zelfs als het nut ervan voor het spel twijfelachtig blijft. Accu Asus K40A Met, zullen casual spelers moeten regelen voor oude en undemanding, opus in de oorspronkelijke definitie van de slab, als u de grafische instellingen verlaagt.

Voor wat de verbinding, is het verslag bevredigend. Er is een SD-kaartlezer en twee uitgangen video (HDMI en VGA) de PC aansluiten op een extern beeldscherm. Drie USB-poorten zijn ook op het menu met inbegrip van zowel USB 3.0 en USB Type-C van de laatste generatie, waardevol voor de komende jaren. Merk op dat de gegevensoverdracht wordt verstrekt door de modules, Wifi b/g/n en Bluetooth 4.0 oudere generatie en de Gigabit Ethernet.

Tot slot, het scherm is een beetje teleurstellend in het licht van de praktische snelheid. De definitie is standaard (1366 x 768 pixels) en de steun van een TN smalle hoeken van zowel visie als een gemiddelde colorimetrie biedt plaat. Goed punt echter de slab anti-weerspiegelende te beperken de ongemakken die blootstelling aan een sterk licht wordt behandeld.

U kunt nu krijgen de Accu Asus K40AB voor 599 euro bij Radio Shack. Het bevindt zich in het hoge gemiddelde in zijn klasse op onze prijsvergelijking waar sommige van haar concurrenten gaan meer interessante argumenten.

Met de Pro-art PA32UC brengt ASUS een 32-inch monitor voor professionals op de markt, die uiterst realistische HDR inhoud in 4 k-resolutie moet. Bovendien, is de monitor met Thunderbolt 3 en een colorimeter uitgerust.

De verwerking van HDR-materiaal wint aan belang voor veel professionele gebruikers. Accu Asus K40AC  verbeeldt een 4K-Monitor met de Pro-type PA32UC, die heeft een matrix van de verlichting met 384 zones en een maximale helderheid van maximaal 1000 cd/m ² kunnen leveren. De 32-inch IPS paneel kan ook een resolutie van 3840 x 2160 pixels met 10-bits kleurdiepte weergeven. Volgens de fabrikant, de monitor dekt 85 procent van de rec. 2020-, 99,5% van Adobe RGB, 95 procent van de DCI-P3- en 100% van de sRGB-kleurruimte af. Een 14-bits LUT wordt gebruikt voor de kalibratie, ook een 3 x 3 kan- of een 5 x 5 matrix gebruikt voor uniformiteit. De monitor ondersteunt hardware colorimeter zoals de X-rite i1 Display Pro of de Datacolor Spyder 5. PA32UC-K model variant van X-rite i1 Display Pro is inbegrepen.

De professionele monitor Accu Asus K40C  met HDR functie is verstelbaar in hoogte en hardware gekalibreerd.  Een pivot-functie biedt ook de 32-incher.  Thunderbolt 3 met een input en output is ook onder de uitgebreide waaier van interfaces.

Naast een DisplayPort en vier HDMI stopcontacten Typ twee Thunderbolt-3 poorten biedt de Pro PA32UC. Een van de twee ingangen in de USB-C-formaat wordt gebruikt voor verbinding met de PC, de andere als Thunderbolt-3 uitgang voor extra monitoren of andere apparaten Thunderbolt-3. Maximaal twee extra UHD worden monitoren bediend in een serieschakeling. Daarnaast is een USB-hub met twee USB 3.0 type A- en een type C-aansluiting opgenomen. De weergave is in hoogte verstelbaar, kantelbaar door 130 mm en het verticale kan worden omgezet. Op de markt komt eerst de PA32UC-K-versie met X-rite colorimeter. De prijs voor de 32-incher ligt op 2.299 euro (EIA).

http://kopenaccu.blog.cz/1803/accu-asus-rog-gl752vwm-kopen-online
http://ulog.u.nosv.org/item/kopenaccu/1522309315
http://kopenaccu.blogs.lalibre.be/archive/2018/03/29/accu-asus-rog-gl752vl-hoge-kwaliteit-1164759.html