cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

02/12/2017

56Wh 10.8V Laptop Accu voor Asus GL551JM

 

Accu Asus gl551jm leidt de globale markt voor ultra-dunne notitieboekjes aangezien het zijn met een prijs bekroonde reeks ZenBook in 2011 lanceerde. De ZenBook Flip S beschikt over de kwaliteiten die hebben gewezen op deze reeks van fijne en lichtgewicht high-end notebooks, en is verbeterd met innovaties die hebben toegestaan om nog meer hun afmetingen en gewicht te verminderen. De ZenBook Flip S beschikt over een Aerospace aluminium chassis, een zeer compacte ErgoFit scharnier en een ultra koelsysteem met stoomkamer.

Uitgerust met de beste componenten van zijn segment, de ZenBook Flip S biedt compromisloze prestaties in elke plaats en onder alle omstandigheden. De specificaties omvatten maximaal Intel ® Core ™ i7-processors, een PCI Express ® (PCIe ®) SSD tot 1 TB en twee USB-3,1 gen 1-type C ™ (USB-C ™)-poorten.

De Accu Asus gl551jw is een perfecte notebook voor ontwerpers, kantoor advertenties en elke gebruiker die behoefte heeft aan een verfijnde laptop met de nieuwste prestaties en veelzijdigheid die grote autonomie biedt.

Om haar profiel te verminderen zonder afbreuk te doen aan de structurele sterkte, de ZenBook Flip S beschikt over een precisie chassis gemaakt van 6013 aluminium legering, een materiaal dat wordt gebruikt in de lucht-en ruimtevaartindustrie, dat is lichter (en 50% meer resistent) dan de legering met die standaard de laptops van het aluminium worden vervaardigd. Deze prachtige laptop is voorzien van de concentrische Zen-geïnspireerde afwerking van het huis, een iconische detail waarvan de uitwerking duurt meer dan 40 stappen, evenals diamant-cut Details op de randen. Het is verkrijgbaar in Royal Blue en gerookt grijs, en de Royal Blue model bevat gouden accenten bereikt door middel van een twee-fase anodiseren proces.

Om de afmetingen ervan, de Accu Asus gl551vwdraagt de nieuwe ErgoLift scharnier, die, naast het feit dat een van de scharnieren van 360 graden compacter, maakt het mogelijk om het scherm te openen zachtjes op de gewenste hoek en presenteert een dubbel mechanisme dat verhoogt en kantelt het toetsenbord om ergonomisch te schrijven wanneer het scherm meer dan 135 ° wordt geopend. Dit ontwerp is getest met inbegrip van 20 000 openings-en sluitings cycli.

De ZenBook Flip S biedt ongeëvenaarde prestaties zonder het opgeven van een Ultra en ultra-licht formaat. Het is uitgerust met maximaal Intel ® Core ™ i7-processors en tot 16 GB van 2133 MHz LPDDR3 RAM, State-of-the-art componenten die zorgen voor een high performance multitasking omgeving, en een PCIe ® Gen SSD. 3 tot 1 TB, de snelste opslagsysteem dat bestaat tot dag vandaag. De twee USB-C ™ poorten van de ZenBook Flip S bieden ondersteuning voor 4 K UHD displays, datatransmissie en snel opladen met het gemak om het in beide richtingen te kunnen aansluiten. Tegelijkertijd, de meegeleverde mini-dock bevat een HDMI-poort, een 3,1 USB en een snel opladen USB-C.

Om de autonomie van de Accu Asus n551jb te verlengen tot 11,5 uur, heeft ASUS ontwierp een speciale Lithium-polymeer batterij van 39 WH die gebruik maakt van de laatste uitsparing in het chassis. Het heeft ook een snel opladen technologie die het mogelijk maakt om te voltooien tot 60% capaciteit in slechts 49 minuten.

Een groter scherm vergemakkelijkt een productiever multitasking ervaring en meer meeslepende entertainment. Om die reden, de Accu Asus n551jm heeft een 13,3 inch multi-touch scherm met een frame van 6,11 mm dat het begiftigt met een scherm-frontale verhouding van 80%. Bovendien, de resolutie tot 4 K UHD 3840 x 2160 samen met een dichtheid van 331 pixels per inch u teksten lezen en genieten van Video's met buitengewone duidelijkheid, terwijl de kijkhoeken van 178 graden zorgen voor perfecte beelden van vrijwel elke positie. De ZenBook Flip S is verkrijgbaar met Corning ® gorilla ® glas bescherming of een matte afwerking die verblinding vermindert.

De  Accu Asus n551jw scherm bevat ASUS TruVivid, een directe adhesie assemblagetechnologie die tussenliggende glaslagen elimineert om de helderheid van het scherm te verhogen en verblinding te verminderen tot 67%. Aan de andere kant, de ASUS Tru2Life video-technologie maakt gebruik van intelligente software die de scherpte en het contrast van elk frame optimaliseert, zodat de Video's worden gespeeld met een grotere mate van realisme en detail. Het resultaat is 150% meer contrast en de mogelijkheid om de details van de donkere gebieden te zien zonder beschadiging van de oorspronkelijke helderheid van het beeld.

Elk aspect van de ZenBook Flip ' S is ontworpen om de best mogelijke ervaring te bieden. Wat het geluid betreft, heeft de ASUS Golden Ear team ontwikkelde de nieuwe generatie van ASUS SonicMaster technologie naast de audio-experts van Harman Kardon. De ZenBook Flip S bevat 2 kwaliteit luidsprekers en een intelligente versterker die 3 keer meer volume produceert en zorgt voor een meer transparante, omhullende en impactvolle filmervaring.

Accu Asus ZenBook UX31E

De ZenBook Flip ' S integreert een zeer snelle vingerafdruksensor die, ondanks zijn verminderde afmetingen (16 x 3,6 mm), in staat is om gedeeltelijke vingerafdrukken te herkennen en maakt het mogelijk om in te loggen direct en veilig met Windows hello.

De ZenBook Flip ' S backlit toetsenbord bevat standaard-size toetsen met een verplaatsing van 1,0 mm om natuurlijk te schrijven. De ZenBook Flip S touchpad draagt High-Precision PTP-technologie en, dankzij Asus Smart gebaar, is compatibel met de 4-vinger acties van Windows 10. Gedekt door een glazen laag, de ZenBook Flip S touchpad biedt een comfortabele en accurate interactie, evenals handpalm detectie technologie en handschrift ondersteuning.

http://blog.doctissimo.fr/kopenaccu/accu-asus-a31-805564/
http://saloona.co.il/kopenaccu/?p=49
http://www.onlinetagebuch.de/kopenaccu/2017/12/02/asus-a32ni405-laptop-accu-5200mah-10-8v/