cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

03/11/2017

Accu Asus dx882ld Goedkoopste en Gratis Verzending


Accu Asus c21n1401 onthult haar nieuwe Zenbook pro door een nieuwe versie verrijkt met een touchscreen Full HD IPS NanoEdge, de Asus Zenbook Pro UX550VD-BO098R. Gewapend voor veelzijdigheid, deze professionele ultrabook is gebaseerd op een stevige Quad Core i7 Kaby Lake ondersteund door een grote hoeveelheid RAM-geheugen (16 GB) en een toegewijde 512 GB SSD en een toegewezen grafisch geheugen Pascal kaart, de GeForce GTX 1050. Geoptimaliseerd ten volle, maken de ingeperkte afmetingen het vogue in de nomadische sfeer terwijl de verbinding, zijn verlicht toetsenbord en haar gulle autonomie verzekeren hun aandeel van gemak. Het is tentoongesteld op minder dan 1700 euro.

Geïnstalleerd in een uit één stuk aluminium-chassis, blijft de Accu Asus a455la  vrij sober esthetisch. Omgeven door een uni zwart "matte zwarte" kleur, kiest het op het deksel voor de typische Asus finish met concentrische cirkels en een volledig matte coating binnen. De enige details die kan worden weergegeven "folie" heeft betrekking op de chrome afgeschuinde randen rond de basis. De ultrabook glijdt zo perfect in een professionele omgeving terwijl de resterende elegante. Let op dat Asus het grootste deel van het werk op metingen met 18,9 mm dikte en 1,8 kg op de schaal toegespitst heeft. Zonder verbazing, het toetsenblok verliest het numerieke toetsenblok maar behoudt haar backlight systeem.

Centraal element in de configuratie, het scherm creëert een interessante onderdompeling indruk dankzij de randen verfijnd aan de zijkanten en op de top. Accu Asus a455lab  is ook in geslaagd te houden de webcam (in tegenstelling tot de XPS 15 waar het is gedegradeerd onder het scherm), terwijl het saldo van het frame niet te breken. Wat betreft de slab, de definitie dichte Full HD (1920 x 1080 px) kunnen inhoud wilt bekijken in high-definition in de beste omstandigheden en het moduleren van het display. Een ander goed punt, duurt het voordeel van uitlopende visie hoeken en goede colorimetrie specifieke naar de IPS-slab terwijl de tactiele een welkom interactiviteit met Windows 10 biedt. Creatieve professionals vindt hun account.

Bovendien heeft dat de liefhebbers van de prestaties geruststellend zijn, het hart van de Accu Asus a455ld  genoeg te bieden van de borg. Ontworpen rond een Quad Core i7 Kaby Lake en 16 GB RAM, ondersteunt het de meeste veeleisende missies leveraging multicore zoals 3D-modellering en videobewerking. Het natuurlijk beheert alle de basistaken en zorgt voor een bijzonder comfortabel multitasking dankzij de grote hoeveelheid RAM (DDR4-2400). Onnodig te zeggen, moeten verzamelaars van actieve toepassingen en tabbladen in de browser worden gevuld.

Wat meer is, doet het het aardige deel aan reactiviteit dankzij de opslagoplossing met dedicated SSD van 512 GB. Het staat toe om het werkende systeem, alle programma's en spellen, alsmede een deel van uw bibliotheek, terwijl de meest blijvende en vloeiende werking te waarborgen. Omwille van de compactheid, Asus heeft om op te geven van de tweede-opslagarray en daarom laat geen mogelijkheid van schaalbaarheid.

Het grafische gedeelte wordt toevertrouwd aan een midrange-kaart, de Accu Asus a455ldb . In de versie met 4 GB GDDR5 gewijd, is in staat om zelf te meten tot aan alle titels van de markt in Full HD maar het behoeft niet te hoge eisen stellen op het niveau van details of de scherpte van de rendering, met name op de laatste uitjes. Bovendien, het tweede de processor in de lancering van toepassingen profiteren van GPU-versnelling (eerste, Lightroom, enz.).

Ondanks de compactheid van de machine, heeft Accu Asus dx882ld  behouden allermeest naar de interfaces. Maar liefst vier USB-poorten worden in het menu waaronder twee USB 3.0 en twee USB Type-C ondersteuning van de Thunderbolt-3, een plus voor professionals zelfs als de kaartlezer wordt gereduceerd tot micro SD formaat. Er is ook een HDMI-uitgang, evenals de nieuwste generaties voor Wifi-AC en Bluetooth 4.2 modules voorgoed sneller draadloze overdracht. Tot slot, een vingerafdruklezer zijn opwachting maakt bovenaan rechts op het touchpad en kunt veilig om aan te melden zijn zitting (Windows Hello ondersteuning).

Accu voor Asus C21N1401

ASUS belooft autonomie tot 14 h voor haar veelzijdige ultrabook. In de praktijk is het beter om de tabel om 9 uur Max in het surfen op het Internet met actieve Wifi, die al zeer blijvende voor zijn categorie.

http://kopenaccunl.blogfree.biz/note/276170/accu-asus-a455la-4775mah-76v-laptop.html
http://kopenaccu.centres-sociaux.fr/2017/11/03/laptop-accu-voor-asus-c21n1401
http://kopenaccu.mizbanblog.com/post/6