cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

20/03/2018

Accu Asus Eee PC R051CX

 

Gaming laptops zijn een verworven smaak, en niemand weet het beter dan de ASUS. Verantwoordelijk voor enkele van de meest berserk aanbod in de markt, het bedrijf heeft geprobeerd om de filosofie van het verstrekken van hardcore rekenkracht in visueel aangenaam schelpen voortzetten. Niet lang geleden, onthulde de ASUS drie nieuwe modellen voor mensen op zoek naar een geschikt gokkennotitieboekje tegen een prijs die niet het smeden van een gat in hun portemonnee. De Accu Asus Eee PC R011CX  held editie is een van de nieuwe middenklasse modellen die we onze handen op. Warped in een aandacht-zoekende shell deze gaming notebook packs in sommige ernstige silicon spier – een 7e generatie Intel Core i7-processor, een 6GB NVIDIA GTX 1060 aparte GPU en een 15.6-duim 120Hz weergeven – alle voor Rs 1,49,990. Is het een goede inzet voor zijn prijs? Laten we graven in.

De Accu Asus Eee PC R051PEM held editie opdrachten een premium prijskaartje over laptops die gewoon met genoeg vuurkracht doen kunnen om aan de behoeften van een leek. Daarom is de bouwkwaliteit van een premie verwachting uit de doos, die we blij om te zeggen zijn, wordt geleverd. De held Edition sport de gebruikelijke plastic clamshell-ontwerp gevonden in gaming laptops binnen de categorie. Het tips de weegschaal op een geclaimde 2.5Kgs, dus het maken van een zware laptop door alle normen.

ASUS, echter heeft gegeven de held editie een ontwerp dat is gebonden aan de oogbollen tekenen op een e-sports evenement. Het deksel huizen scherpe kreukels en hoeken, samen met een subtiele vinyl die zorgt voor een afbeelding die deze notebook leveren kan wanneer de vlag wordt afgezien. Alsof dit niet genoeg was, ging de Accu Asus Eee PC R011PX op te nemen een gloeiende 'rode' ROG-logo op het deksel, waardoor deze laptop cool moeiteloos. Het enige nadeel hier is echter dat de deksel niet stevig genoeg.

De interieurs zijn gelijkmatig afgestemd op de koele exteriors als goed. Een full-size QWERTY-toetsenbord met RGB-achtergrondverlichting staart recht voor je. Zoals met de meeste gaming laptops, kunnen de achtergrondverlichting volgens iemands smaak worden aangepast. Het toetsenbord belicht alle sleutels die relevant zijn voor gamers op een subtiele manier.

We hielden de plaatsing van de directionele sleutels, dat naast de andere toetsen ligt. Accu Asus Eee PC R051PX  heeft ook zorgde ervoor dat de audio besturingselementen worden verzorgd door speciale knoppen op de bovenkant-het volume aanpassen van sleutels samen met de sleutel van de microfoon-doden en een speciale sleutel voor ASUS' Gaming centrum toepassing is wat je hier krijgt. Het dek draagt ook het scherpe ninja-achtig thema van het deksel.

Het trackpad heeft een grote oppervlakte, die geschikt is voor het navigeren door de virtuele werelden zonder gebruik te maken van meerdere klikken. Het trackpad is nauwkeurig en is compatibel met alle Windows 10 navigatie gebaren. Echter, als u wilt dat de volledige immersive gokkenervaring, dan een dedicated gaming muis is wat wij zou adviseren.

Een gaming laptop moet nagel in de afdeling van de weergave en ASUS heeft prijzenswaardig werk verricht voor het zelfde met de Strix held editie. Er is een 15.6-duim LCD LED-backlit beeldscherm dat foto's met een resolutie van 1920 x 1080 pixels maakt — een zou verwacht hebben dat een 4K-display, maar toch.

De display beschikt over goed dynamisch bereik met indrukwekkende contrasten en brede kijkhoeken. Accu Asus Eee PC R051BX Helderheidsniveaus zijn goed ook-het kan krijgen in veeleisende situaties heel helder en afdalen naar echt lage niveaus voor gebruik in donkere omstandigheden. Wat de regels, echter is de 120Hz refresh rate, wat voor een vloeiende multimedia-ervaring zorgt. Dus niet meer stotteren displays die uw visie irriteren.

Zoals gezegd, is de Strix held editie een midrange gaming laptop. Daarom kunnen de specificaties die je op dit ene bijna worden aangeduid als beestachtige. Hier is een overzicht van wat er in zit:

Met dergelijke staat lef heeft de Accu Asus Eee PC R051CX  held editie genoeg vuurkracht om te gaan met alles wat die u bij het werpen. Of het laatste grafisch-intensieve FPS titels of spellen van het Internet-based Multiplayer Online Battle Arena (MOBA), kan de Strix held editie alles verslinden. We hebben geprobeerd uit een bos van moderne resource-intensieve titels zoals Forza Motorsport 6 Apex, Forza Motorsport 7, Need For Speed terugverdientijd en Battlefield 1. De meeste van hen liep op 'High' instellingen op een consistente 60 frames per seconde, die op gelijke voet met de prestaties die men van een gaming laptop voor deze categorie verwachten kan. Dial-up de instellingen verder en u kon verwachten frame druppels.

ASUS heeft opgebouwd in een aantal handige softwarefuncties hier. ASUS' Gaming centrum is uw one-stop-shop voor alle gegevens over de prestaties van uw systeem en de opties tweaken de RGB verlichting, gepresenteerd in een koele grafische interface. Andere ASUS vooraf geladen toepassingen te tweaken van de audio-instellingen en netwerk beheer van het verkeer zijn ook aanwezig.

De audio-afdeling op deze laptop is echter triest. De ROG Strix held editie ondanks al haar software tweaken moerassen neer slecht in de audio-afdeling. De side-firing luidsprekers zijn gewoon fatsoenlijk genoeg voor YouTube binge-watching. De twee 3,5 Watt side-firing luidsprekers zijn niet goed genoeg voor gaming behoeften met hun vochtige en holle audio kwaliteit. Het is raadzaam om externe luidsprekers of een goede hoofdtelefoon voor de beste resultaten.

http://kopenaccu.namjai.cc/e226689.html
http://blogit.mvlehti.net/kopenaccu/2018/03/20/kopen-top-accu-asus-eee-pc-r051px
http://www.farmingfunda.com/articles/4883/accu-asus-eee-pc-r051bx