cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

04/04/2018

Accu Asus G501JW-CN188H

 

Voor minder dan 570 euro, kunt u op dit moment krijgen de Accu Asus A42-UL80 15-inch anti-reflecterende scherm dat op Windows 10 met een processor van de laatste generatie Lake Quad Core i5 vernieuwen instellen laag verbruik, een 500 GB HDD of nog een 3.1 Type-C USB connector werkt.

De Asus PC X542UA-GQ266T is een 15-inch laptop die bestemd zijn voor gemeenschappelijk gebruik.

Hij duidelijk opvalt door zijn processor, valt niet te ontkennen voordeel van deze computer omdat er dat een model generatie stel Lake vernieuwen lage macht Quad Core machtiger dan een Core i5 i5-8250U laag-machtsverzameling Lake onder de toepassingen exploiteren multicore het platform.

De Quad Core i5-8250U wordt geassocieerd met 4 GB geheugen (dat kan verhogen zo nodig via de Accu Asus G501J sleuf RAM gratis te comfortabeler in multitasking) en dus levert goede algemene voordelen.

GPU punt gewijd aan het programma op deze computer die alle behandelingen afbeeldingen aan de UHD 620 Intel geïntegreerde oplossing voor de Quad Core-i5 die spelers niet past, maar kunt natuurlijk geeft kijken naar de foto's en video's.

Het scherm neemt gewoon een 16: 9 formaat, lenen zich goed voor dit doel, de klassieke functie in het beeld van de definitie van 1366 x 768. Het verschilt echter door zijn anti-reflectie behandeling: dit maakt het minder vermoeiend voor de ogen lange periode dan een plaat briljant en beter leesbaar in lichte omgeving.

Opslag, er zijn ingebouwde Accu Asus G501JW een harde schijf met een standaard capaciteit van 500 GB is geschikt voor een heleboel software en bestanden.

Zoals voor on-board connectiviteit, het is goed, samengesteld uit uitgangen video VGA en HDMI praktisch om gemakkelijk verbinding te maken met deze PC naar een monitor of een TV, bijvoorbeeld een USB 3.1 Type-C, modules draadloos Wi - Fi-ac en Bluetooth voor verbindingen en communicatie 4.1 afstanden , de audio-poorten en Ethernet of zelfs 3 USB allemaal compatibel zowel USB 2.0 en USB 3.0, USB 3.0 garandeert gemaakt overdrachten sneller dan USB 2.0 als een USB 3.0-apparaat is aangesloten.

ASUS ROG heeft aangekondigd de lancering van nieuwe draagbaar, op basis van koffie Lake-processors met maximaal zes verwerkingscores, die het mogelijk maakt om een ongekende in een laptopcomputer prestaties te leveren.

Ten eerste, de Accu Asus G501JW-CN188H  biedt de prestaties van een desktop in een compact pakketsysteem. Bovendien, is het de dunste gaming laptop in de wereld bevatten een processor Intel Core voor 8e generatie volgende graphics Nvidia GeForce GTX 1070. Allemaal in dienst van een ultrasnelle 144 Hz IPS-scherm en slechts 3 ms responstijd voor een grote vloeibaarheid in de wedstrijden. Haar geavanceerde koelsysteem onderhoudt de lage temperatuur, evenals de stille werking. Zephyrus M beschikt ook over een private software waarmee gebruikers voor het beheren van de GPU volgens de taak bij de hand.

We blijven met de Asus ROG orkaan, waaronder een processor Intel Core i7 de achtste generatie en grafische Nvidia GeForce GTX 1080, om te bereiken onovertroffen prestaties in games. Het heeft een kant cover gepatenteerde magnetische onderwerp, dat kan worden geopend om de luchtstroom voor betere koeling. Accu Asus PL30J heeft een hot-swappable 2,5-inch Bay en een ontwerp van de dia-uit chassis dat vergemakkelijkt het onderhoud en de actualisering van de componenten. Audio-uitgang voorzien voor het geluid, een ESS Sabre DAC en versterker vooraan high-fidelity geluid. Ten slotte bevat het de geavanceerde verlichting Aura Sync.

Accu Asus N501VW  heeft een processor Intel Core i9 de achtste generatie, met overclock van de fabriek en afbeeldingen GeForce GTX 1080, voor een prestatie in spellen als geen ander. Dit alles met een IPS scherm 17.3 inch, resolutie 1920 x 1080 pixels, 144 Hz refresh rate, response tijd GTG van 3 ms, Nvidia G-Sync en niet-schitterende coating. HyperDrive Extreme opslag is gebaseerd op een 0 tot 8700 s. MB RAID-configuratie.

Accu Asus PL30 litteken Edition, biedt een concurrentievoordeel in first person shooter games, hij heeft een processor van de Core i7 achtste generatie en grafische GeForce 10 serie. Samen met een IPS-scherm met 144 Hz refresh rate, tijd reactie van 3 ms en technologie G-Sync ter verbetering van de spreekvaardigheid in de meest veeleisende games. Het kenmerkt ook een desktop toetsenbord met Aura Sync, verandering N-sleutel en sneltoetsen.

Tot slot hebben we de Asus ROG Strix held editie, ontworpen voor het leveren van een concurrentievoordeel in spellen als League of Legends en Dota 2, evenals RTS en RPG titels. Omvat processor Core i7 de achtste generatie samen met graphics GeForce 10-serie, een weergave van 120 Hz technologie brede visie en mogelijkheid om te spelen van 130% van de sRGB-gamma.

http://kopenaccu.blogsport.at/2018/04/04/laptop-accu-asus-g501jw/
http://kopenaccu.blogghy.com/note/1911182/accu-asus-n501vw.html