cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

16/03/2018

Accu Asus K451LA

 

Wanneer je veel onderweg bent om bijvoorbeeld presentaties te geven, heb je een veelvoud aan opties om de presentatie te tonen. Mini-projectoren bijvoorbeeld, of een oude vertrouwde USBstick. Je bent dan echter afhankelijk van andermans oplossingen, iets wat niet het geval is wanneer je op pad gaat met een eigen notebook en de Accu Asus K451LA .

De ASUS ZenScreen MB16A is een mobiele monitor met een diagonaal van 15.6-inch die je aansluit via USB. Het display is voorzien van een IPS-paneel een resolutie kent van 1920x1080. Bij de ZenScreen wordt ook een smartcover geleverd waarmee je het display kan beschermen en die je tevens tot standaard kunt vouwen. Zo kun je het display dus rustig neerzetten terwijl je een presentatie geeft, of desgewenst kan iemand het display in handen nemen terwijl je vanachter je notebook een en ander verduidelijkt.Accu Asus K451LB De behuizing is bijzonder stevig, iets wat je mag verwachten van een mobiel display. Toch leidt dit niet tot een ‘bulky’ behuizing. In plaats daarvan is het ASUS gelukt om het apparaat slank te houden met een gewicht van om en nabij de 780 gram, terwijl het device toch redelijk groot is. Qua dikte is het apparaat ongeveer 8mm dik. Dat maakt het een aantrekkelijk tweede display om overal mee naartoe te nemen. Immers, heb je ruimte voor een notebook, dan steek je dit scherm er zo bij.

 

Wat functies betreft heb je niet veel opties, maar laten we eerlijk zijn: die heb je ook niet nodig. Dit display repliceert enkel het scherm van het device waarop je de ZenPad hebt aangesloten en meer niet. Het scherm kent dan ook geen touchbediening, iets waar de form factor van de ZenPad wel een beetje naar hint met een uitnodigende tabletvorm. Wel kun je, met behulp van wat software van ASUS, automatische rotatie op het device activeren. Presentaties kunnen dus zowel in landschapsmodus als portretmodus gegeven worden, wat prettig is wanneer je veel informatie in de lengte kwijt wil.

Leuk is dat Accu Asus K451LN ook heeft gedacht aan mobiele werkers die het display als tweede scherm gebruiken en wellicht langere tijd werken op het display. We noemden al de rotatiefunctie waarbij de portretmodus erg prettig is om langere teksten te lezen. Dat kan absoluut, want ASUS heeft anti-flickertechnologie in het display gebouwd. Tel daarbij de low blue light feature op en je hebt een prima scherm om continu op te kunnen werken.

Als we een minpunt moeten noemen is het wel het ontbreken van een accu en wellicht een extra optie om bijvoorbeeld draadloos te kunnen casten. De afwezigheid van deze zaken is wel te verklaren. Zo is het ontbreken van een accu de reden dat het device zo slank en licht is ondanks zijn omvang. Wel trekt het je notebook wat sneller leeg, maar dat wordt weer beperkt door het ontbreken van extra functies zoals draadloos casten. Wat ons betreft dus een prima concessie.

Wanneer je veel reist en toch een tweede monitor wilt hebben om op te werken of om bijvoorbeeld presentaties op te geven, dan is de Accu Asus R451LA  een prima optie. Veel functionaliteiten heb je niet tot je beschikking, maar die heb je ook niet nodig als je slechts een tweede display wilt hebben.

ASUS heeft de ProArt PA32UC, een professionele 32-inch IPS 4k UHD monitor uitgerust met 100000000:1 Thunderbolt 3, Asus Smart contrast ratio (ASCR) en 178 graden kijkhoeken. De ProArt PA32UC heeft Ultra HD Premium certificering en biedt een meer realistische HDR ervaring dankzij de mogelijkheid om 1000 cd/m2 van de helderheid te produceren. Het dekt ook 85% van de REC kleurbereik. 2020, 99,5% Adobe RGB, 95% DCI-P3 en 100% sRGB voor professionele videobewerking.

De geavanceerde Accu Asus R451LB  kalibratie technologie zorgt voor een uitstekende chromatische nauwkeurigheid met een 14-bits interne tafel en uniformiteit testen met 5 × 5 en 3 × 3 matrices. Bovendien, als fabriek gekalibreerd met een precisie ∆ E < 2 en is gecertificeerd voor Windows en Mac OS, de ProArt PA32UC is een perfecte monitor voor grafisch ontwerpers, fotografen of elke gebruiker die wil hebben uitzonderlijke chromatische nauwkeurigheid. Extreem contrast en hoge chromatische trouw

De Accu Asus R451LN  is uitgerust met een 138 dpi 4k UHD (3840 x 2160) paneel met schermruimte 3 keer groter dan Full HD monitoren met een vergelijkbare grootte. Bovendien, het overtreft de industrie normen op grote schaal als het betrekking heeft 85% van de REC kleurbereik. 2020, 99,5% van Adobe RGB, 95% van DCI-P3 en 100% van sRGB. De ProArt P32UC maakt gebruik van 14-bits kleur te produceren 1.700.000.000 kleuren en ondersteunt gamma-waarden van 2,4, 2.2, 2.0 en 1.8 tot gladder en meer natuurlijke gradaties tussen de tinten te bieden.

De Accu Asus R453LA is in de fabriek gekalibreerd met een toonaangevende chromatische nauwkeurigheid (∆ E < 2). Elke monitor wordt geleverd met een rapport van de kalibratie niveaus 63, 127 en 255, en heeft geavanceerde grijswaarden tracking technologie die ervoor zorgt dat het eindresultaat is precies hetzelfde als de afbeelding weergegeven op het scherm. De PA32UC heeft ook 95% uniformiteit compensatie om de helderheid schommelingen en Chroma te voorkomen in verschillende gebieden van het paneel. Diepe zwarten en helderder wit

De ProArt PA32UC heeft Ultra HD Premium certificering, de industrie HDR standaard. Ontworpen om het contrast tussen de helderste en donkerste delen van de beelden te accentueren, HDR-technologie biedt een ongelooflijke mate van duidelijkheid en detail. Het paneel met ASUS LED-technologie van de PROART PA32UC omvat 384 LED-zones en is geschikt voor het produceren tot 1000 neten van helderheid aan de diepste zwarten en helderste blanken aan te bieden.

De ProArt PA32UC bevat twee USB-C-poorten met Thunderbolt 3-technologie die de overdracht snelheden ondersteunt tot 40 GB/s, evenals DisplayPort en USB 3.1 met 60 W voeding. Aldus, kunnen de gebruikers in reeks twee 4k UHD monitors verbinden gebruikend één enkele haven op de computer.

https://nycteachers.com/laptop-accu-a32-s451-asus
http://blog.kuruten.jp/kopenaccu/404878
https://www.realmusic.ru/blogs/41299