cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

01/12/2017

Accu Asus x550j series scherpste prijzen

 

De Accu Asus x550e series heeft een zeer gestileerde look, een aantal unieke functies, waaronder een subwoofer. Dit scherm probeert iedereen te behagen zonder te vervallen in de val van vervreemdende mensen met specifieke behoeften.

Er zijn veel mensen die geen gebruik maken van hun computer voor een specifieke rol. We Pigeon-hole hen als ' occasionele gamers ' of door een andere even onnauwkeurige beschrijving die niet te identificeren wat ze precies doen.

De Accu Asus x550jd series slim monitor spreekt tot hen, de legioenen van ongedefinieerde gebruikers die code schrijven op maandag, pen brieven op dinsdag, spelletjes spelen op woensdag en Netflix kijken het hele weekend.

Maar wordt een hefboom van alle handel en een meester van niets, beter dan zijnd een meester van één? Bekijk onze beste monitoren grafiek.

Hoe goed elke monitor is op de verschillende taken die zij uitvoert zal sterk worden beïnvloed door de gebruikte technologie, en de designo Accu Asus x550jk series  is geen uitzondering op dat denken.

Het gekozen vertonings type is IPS (in-plane omschakeling) in dit geval, een technologie die vakjes voor kleurenvertegenwoordiging, contrast en het bekijken hoeken teken. Het is ook meestal minder prachtig bij hoge Refresh rates en decodering lag.

De natuurlijke resolutie van een op een 27in paneel ziet er ongelooflijk scherp, en de kleuren zijn sterk en goed verzadigd zonder te verschijnen opzichtig.

De joystick toegankelijk menu staat voor ongeveer acht verschillende scherm modi; sRGB mode/Scenery mode/theater mode/standaard mode/nachtweergave mode/game mode/Lees mode/Darkroom mode.

Een aantal van deze modi te gebruiken ASUS ' ' Splendid Video Intelligence Technology ', om de ervaring te verbeteren. Er zijn ook algemene kleurtemperatuur wijzigingen, een laag blauw licht optie, en drie huidtinten selecties.

Deze opties neigen om dit ontwerp naar grafisch werk en film het bekijken te leunen dan spelen, hoewel vreemd genoeg er ook een optie voor aanpassings-Sync is. Aangezien dit paneel heeft een maximum van een 60hz Refresh, de reikwijdte hiervan is slechts 40-60hz, dus het is van beperkte waarde voor degenen die AMD gpu's die kunnen rijden een op 40-75fps op hun titel van keuze.

Andere eigenaardigheden omvatten een ingebouwde Eye-test die je laat zien brieven van verschillende groottes zoals die muur grafieken zie je op de opticiens. En, een QuickFit functie die afbeeldingen schalen, zodat ze dezelfde grootte die ze uiteindelijk zullen worden afgedrukt (ervan uitgaande dat de bestanden dpi correct is).

Niet zeker van de logica is er, maar iemand bij Accu Asus x550j series vond het nuttig genoeg om op te nemen.

Net als de schermen algemene One-Size-past-all ethos, het menu biedt voor elk wat wils, zelfs als het laat dingen zoals precieze kleurtemperatuur en overdrive uit het menu.

Zoals met al onze het scherm overzichten, werd de Datacolor Spyder5 kalibrator ingezet om de waardigheid van het paneel ASUS te beoordelen gezet in MZ27AQ.

In de specificatie, Accu Asus x550la series sRGB van 100 procent, en we geregistreerd 99 procent zonder specifiek activeren van de sRGB-modus. AdobeRGB is 77 procent, en de gamma waarde blijft vrijwel vastgelijmd aan 2,2 over het hele antwoord bereik.

Ongebruikelijk, de geciteerde helderheid van 350cd/m2 was onder wat we opgenomen, met 100 procent helderheid het genereren van een krachtige 407.4 cd/m2 van verlichting.

De statische contrast is niet helemaal aan de specs, maar de 700:1 het levert is veel beter dan veel IPS panelen van dit type kan bieden.

Degenen die werken in professionele kleur zal meer willen dan dit, maar ze zullen ook betalen voor dat uitgebreide gamma, en voor de meeste gebruikers de kleur reikwijdte van de MZ27AQ is prachtig.

Maar, met zijn Harman Kardon branding, de Accu Asus x550lb series  is niet alleen over visuals, het gaat ook over geluid.

De visuele opvallende kenmerk van dit ontwerp is de Boon-tin sized subwoofer, hoewel we wedstrijd dat dit apparaat is iets van een afleiding. Want wat maakt het meeste verschil met audio kwaliteit is de twee 6W drivers ingebouwd in de eigenlijke monitor.

Deze kunnen de uitgang van een fatsoenlijk niveau van de output, en dekken genoeg frequenties die de afschuwelijke knippen veel display speakers te creëren is niet zo duidelijk.

Accu Asus N76VB

 

Ze hebben ook een aantal bas gemengd in hun ook, hoewel dat is de Forte van de subwoofer. Hoe dat apparaat presteert is zeer afhankelijk van het oppervlak u het plaatst. Want hoe het trilt het Bureau oppervlak heel veel dicteert de bijdrage, goed of slecht.

Op een naaldhout tafel het niet veel toe te voegen, maar op iets stevig de audio resoneert veel meer. Sommige experimenten kunnen nodig zijn voordat u de beste resultaten.

De geluidsoplossing is niet op gelijke voet met een externe dual driver en subwoofer combinatie, zeg als de Logitech Z333, maar het is aanzienlijk beter dan de meeste displays zijn opgezadeld-als ze zelfs speakers.

ASUS heeft een aantal aantrekkelijke opties in de MZ27AQ dat goed zou werken voor occasionele gamers en weekend fotografen gelijk. De Harman Kardon getweaked speakers zijn bijzonder indrukwekkend, geven hoe hopeloze monitor audio kan vaak worden.

De vraagprijs is een beetje aan de hoge kant. Maar zoals we zouden verwachten van Asus, dit is een kwalitatief hoogwaardig apparaat.

http://kopenaccu-blog.logdown.com/posts/3906793-accu-asus-x550e-series
http://www.partynet.at/blog/21965,kopenaccu,Accu-voor-Asus-x550jd-series.html
http://kopenaccu.myparty.se/2017/12/01/accu-asus-x550jk-series-beste-prijs-online/