cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

05/01/2018

Accu HP 718755-001 5200mAh 10.8V

 

De Accu HP 718755-001  is hp's mid-tier 15-inch Convertible laptop, die zit onder de Spectre x360 dat beschikbaar is in 15 en 13 inch maten. Als converteerbare, het heeft een 360-graden scharnier die u toelaat om het te gebruiken in verschillende modi, zoals een Tablet, een tent, een stand of gewoon een standaard laptop. Het is soms handig om converteerbare functionaliteit hebben, maar op dit formaat, met behulp van het systeem als een Tablet is een beetje moeilijk, dus je zult waarschijnlijk vasthouden aan de laptop-modus voor het grootste deel.

Het scherm is een typische 15,6-inch 1080p IPS LCD-touchscreen, en er is een standaardbereik van configureerbare hardware: 8GB tot 16gb van DDR4 RAM, 256GB tot 1tb ssd's plus 1tb harde schijven, en een vrij kleine 55,8 WH batterij (meer daarover later). De processor, in de AMD-model althans, is een Ryzen 5 2500U zonder extra discrete graphics.

Als u kiest voor de Accu HP 718756-001 Intel-variant heb je de keuze tussen een Core i5-8250U of Core i7-8550U, hetzij met of zonder discrete NVIDIA GeForce MX150 graphics. Dit is een typische hardware combinatie voor 15-inch laptops, en het zal blijven de belangrijkste concurrent voor Ryzen Mobile met zijn krachtige geïntegreerde graphics in deze vormfactor. Helaas, HP heeft mij niet voorzien van de Intel-model, dus ik heb geen gegevens voor deze moderne discrete GPU combinatie gewoon nog niet.

En een kort briefje over de prijs, de basis Intel model is momenteel beschikbaar voor $700, terwijl de Ryzen mobiele variant kost $750. Als je na de Intel + MX150 combo, dat zal u terug $800 voor anderszins gelijkwaardige hardware, waardoor Ryzen Mobile een beetje goedkoper.

Terwijl de Accu HP 718757-001  is niet een top-tier laptop prijs verstandig, de bouwkwaliteit is uitstekend. In veel opzichten rivalen het spook, hp's super slanke 13-inch notebook, die ik echt leuk vond toen ik het een tijdje terug herzien. HP heeft gebruik gemaakt van een combinatie van metaal op de meeste oppervlakken met een subtiele bruine tint, samen met de glanzende glas bescherming van de display en grijs-afgezwakt toetsenbord en trackpad. Wanneer in paren gerangschikt met minimalistische branding zoals het nieuwe embleem van PK en de subtiele tekst van de afgunst, kijkt deze laptop groot en voelt stevig.

Ondanks de grootte en het gewicht van de display assemblage, de 360-scharnier is sterk en laat vloeiende beweging. Ik hou van heerlijk slanke randen op laptops, maar HP heeft niet helemaal genageld het op de afgunst Accu HP 740005-121  zoals ze deden met de Spectre x360.

Het voelt alsof er een beetje verspilde ruimte hier, hoewel ik denk dat HP heeft een paar zoete bonussen te bieden voor degenen die vork uit meer geld voor de Spectre x360. Een ding HP past in de randen is een Windows hello camera voor een snelle gezichtsherkenning, die als een snelle opzij lijkt te worden steeds sneller en nauwkeuriger elke keer als ik de tech gebruiken op een nieuw apparaat.

De Accu HP 740722-001  omvat bang & Olufsen speakers, net als vele andere HP laptops. Bang & Olufsen staan bekend voor het maken van high-end speaker systemen, dus het lijkt me altijd zo vreemd dat ze hun merk op crappy laptop speakers als deze. Serieus, deze speakers zijn niet goed, en het geluid nog erger (als dat mogelijk is) wanneer u de bang & Olufsen ervaring software-instelling uit te schakelen.

Op een heel andere nota, het toetsenbord op deze laptop is zeer vergelijkbaar met het toetsenbord van de Spectre. Met andere woorden, is het uitstekend, met een stevige, Clicky reactie die zelden op slanke ultraportable toetsenborden wordt gezien. Reisafstand is geweldig, het is een 15-inch laptop, zodat u ook een numpad te krijgen, en de lay-out is over het algemeen goed. Mijn enige echte klacht hier zijn de Half-Height pijltjestoetsen.

Verrassend, het trackpad op deze laptop is niet zo goed, zou ik waarschijnlijk zeggen dat het onder het gemiddelde voor deze klasse. Vorige Accu HP 718678-421 laptops die ik heb gebruikt hebben een fatsoenlijke trackpad, vandaar de verrassing hier, maar ik zou niet zeggen dat het onbruikbaar of iets.

Om te beginnen, er is niets inherent mis over de tech hier gebruikt: Ik heb veel gezien van 15,6-inch 1080p IPS lcd's die goed presteren. Dit paneel heeft een goede kijkhoeken en een fatsoenlijk genoeg resolutie, dus ik denk dat is iets. Jammer genoeg, niettemin, is de helderheid zeer zwak met een piek output van enkel 217 neten, ver onder norm. Contrast is goed in 1500:1, maar dat is niet veel waard wanneer het display zelf niet kan krijgen dat helder.

Zoals voor kleurprestaties, de Envy x360 doet een redelijke baan in grijswaarden, met een respectabele kleurtemperatuur net onder wat nauwkeurig is, en oke maar niet vreselijke Delta E waarden. Echter, het scherm kan alleen de uitgang van 67 procent van het sRGB-spectrum, dat is zeer slecht en leidt tot gedempte, onderverzadigde kleuren. Hitting 100% sRGB is standaard deze dagen in alle, maar de goedkoopste van de panelen, en zonder deze functie is er geen manier een Schepper zou overwegen het gebruik ervan.

Je zou al geraden, maar het ontbreken van een goede sRGB reproductie leidt tot verschrikkelijke Delta E gemiddelden in verzadiging en ColorChecker tests. En helaas als de problemen zijn grotendeels neer op sRGB dekking, het is niet iets dat kan worden aangepakt door middel van kalibratie.