cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

28/11/2017

Accu HP Envy 4-1062tx

 

Nieuwe entry-level Desktop PC, de Accu HP Envy 4-1062tx arriveert om prestaties en betaalbare prijs te combineren met de steun van een nieuwste generatie Kaby Lake Refresh processor. De Quad i5-8250U ondersteund door 4 GB RAM en een consistente harde schijf levert nogal grote vooruitzichten ten opzichte van een Dual Core processor. Aan de voorzijde, de anti-glare scherm brengt een vleugje comfort, terwijl de bevredigende autonomie opent op een kleine mobiliteit. Het wordt weergegeven op minder dan 500 euro.

Esthetisch gezien, de Accu HP Envy 4-1063tx  niet ontvangen een grote omwenteling ten opzichte van zijn voorganger. Altijd geïnstalleerd in een polycarbonaat schelp met een afgeronde silhouet, het heeft een witte schelp met een textuur effect op het deksel en binnen. Alleen het scherm en de zwarte frame contrast met de rest van de Onbevlekte chassis (met inbegrip van toetsenbord), een bias die niet ontbreekt in charme. Op de metingen kant, de PC heeft zeer subtiel dunner en verlicht terwijl de resterende in het gemiddelde van zijn categorie. Merk op dat de backlit toetsenbord is nog steeds niet op het programma, maar dat HP behoudt het numerieke toetsenblok (en toegewijde muisklikken).

Met een batterij identiek aan zijn voorganger, zou de autonomie meer dan 7 uren in Web het doorbladeren met actieve WiFi, een goed resultaat voor zijn categorie en zijn prestaties moeten overschrijden.

De essentie van de Accu HP Envy 4-1064tx argumenten van de PC richten zich rond haar eeuwige hart architected rond een Quad Core i5 Kaby Lake-R laag stroomverbruik en 4 GB RAM-geheugen. Dit duo is perfect comfortabel met Office en multimedia taken, waaronder Internet surfen, video afspelen, kantoorwerk of fotobewerking (Photoshop, Lightroom). Het kan ook deelnemen aan andere iets meer veeleisende missies (Adobe Premiere) in redelijke proporties. Aan de andere kant, multitasking liefhebbers zullen geen gemak in multitasking gezien de kleine hoeveelheid RAM-geheugen.

Op de grafische prestaties kant, is het noodzakelijk om te schakelen naar de chip UHD 620 geïntegreerd in de processor in het ontbreken van een dedicated oplossing. Geschat op de hoogte van een GeForce 920, zal het in staat zijn om een meerderheid van de markt titels te lanceren in de native definitie van de plaat (1366 x 768 px).

De opslag is voor zijn deel men kan niet meer standaard met de Accu HP Envy 4-1106tu steun van een harde schijf van 1000 GB. Exit dus de responsiviteit van een dedicated SSD, maar de schijf in de plaats maakt het mogelijk om voldoende ruimte te bieden om al uw bibliotheek te archiveren. Logisch, een Mr. 2-poort is vrij om een SSD toe te voegen indien nodig, en geven een boost aan Windows en applicaties te lanceren op hetzelfde moment.

De PC kiest voor specificaties kan men niet meer standaard met betrekking tot het scherm: een definitie 1366 x 768 PX en de ondersteuning van een TN plaat, wat resulteert in smalle hoeken van het gezichtsvermogen en een gemiddelde colorimetrische. Goed nieuws aan de andere kant, ontspiegeld behandeling is toegevoegd om de zichtbaarheid van het display in een heldere omgeving te vergemakkelijken.

Het hosten van een tweede USB-poort 3,1, de verbinding is ook nogal Basic. Een HDMI-uitgang, twee andere USB-poorten (3,1 en 2,0), een SD-kaartlezer, een DVD-brander (blijkbaar), en een Gigabit Ethernet-poort zijn gevonden. U profiteert ook van de nieuwste generatie WiFi AC en Bluetooth 4,2 draadloze modules.

Net op tijd voor de feestdagen, heeft de poort samen met Air Miles en de Air Miles cadeau gids om weg te geven een Accu HP Envy 4 series, en om een manier om het seizoen een beetje helderder, en gemakkelijker voor te stellen.

Met vakantie winkelen in volle gang, is Air Miles geven Verzamel aren een slimmere manier om te winkelen dit jaar. Het geheim? Met behulp van uw droom mijl voor de heetste geschenken dit seizoen. Van het recentste speelgoed voor Accu HP hstnn-db61 techneuten aan het perfecte gift voor uw werkgever, heeft de de gift gids van de lucht mijlen het allen. Orde vóór 08 december om uw giften te krijgen die op tijd voor de vakantie worden geleverd. Bezoek airmilesgiftguide.ca om te controleren of de gids.

Accu voor HP 756478-851

Over de HP Chromebook-laptop 14 ″: groter scherm. Slanker HP Chromebook. De HP Chromebook combineert een prachtig ontwerp en super snelle prestaties voor een werkelijk fantastische Chrome-ervaring. Deze laptop draait Chrome OS voor een snelle, eenvoudige, veilige Internet ervaring. Druk jezelf uit met een HD 14-inch diagonaal scherm in een slank pakket. De nieuwste Intel Celeron-processor is geoptimaliseerd voor het leveren van een razendsnelle Internet-ervaring, spannende prestaties en levensduur van de batterij die laatste.

Giveaway Details: de poort van de lucht mijl-HP Chrome Book Giveaway is open voor inwoners van Canada die ouder zijn dan de leeftijd van 18. Wedstrijd sluit op 11 december 2017 om 12.00 uur (et). De kans om te winnen is afhankelijk van het totale aantal inzendingen. Elk prijzenpakket wordt gewaardeerd op ongeveer $349. De prijs kan niet worden ingewisseld voor contant geld of enige andere vorm van krediet en de prijs kan niet precies zoals afgebeeld. De Gate behoudt zich het recht voor om de prijs voor een andere van gelijke of grotere waarde te vervangen.

https://www.realmusic.ru/blogs/40841
http://myrunnersworld.co.za/accu-el04-hp-superscherpe-prijzen-kopen
http://blog.kuruten.jp/kopenaccu/396905