cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

03/01/2018

Accu HP TPN-Q159 Gratis Verzending Kopen

 

De Accu HP kio4  is een 13-inch high-end converteerbare tablet Ultrabook die plaatsvindt in een subtiel gestructureerde grijs/koperen ontwerp shell. Het is bedoeld voor Office/multimedia te gebruiken met de steun van een solide Quad i5 Kaby Lake-R, 8GB RAM en een snelle dedicated SSD van 256 GB, alle gedomineerd door een mooie Full HD IPS roterende touch screen bekleed met gorilla glas voor robuustheid. Voeg daarbij een trendy aansluiting toe met twee USB-type Thunderbolt 3, een vingerafdruklezer en compacte metingen op een massief aluminium omhulsel. Het wordt weergegeven op minder dan 1260 euro (code HAPPY10 tot 4/01/2018).

Nieuwe PK Accu HP TPN-Q158 verschilt niet fundamenteel van zijn voorganger (13-AC). HP is altijd omringt met een aluminium legering op de gehele romp met een onberispelijke niveau van afwerking. De esthetische herontwerp is subtiel en vooral betrekking op de achterzijde op het scharnier niveau dat een hoekige structuur in tegenstelling tot de rounder Profiel van de oudere generatie heeft. We zijn blij om het originele ontwerp combineren van een saai grijs grijs romp en raakt van koperen roos te vinden. De knoppen aan de zijkant hebben een piramidevorm voor hun deel. Met zijn mooie finesse (13,6 mm) en zijn backlit toetsenbord, elegantie is op het rendez-vous met behoud van een zekere soberheid kan verheugen op het grootste aantal.

Het scharniermechanisme is ook lichtjes herzien om geoptimaliseerde weerstand te verstrekken om alle wijzen van gebruik soepel te ruilen. Accu HP TPN-Q162 Omdat de eigenaardigheid van zijn x360 configuratie in zijn roterende scharnieren bij 360 graden wordt gevonden die het scherm toestaan om aan beide kanten van de basis voor traditioneel gebruik, in computer wijze, of origineler, in tent wijze, ezel of Tablet over te schakelen.

Achter een volledig onschadelijk uiterlijk, de Accu HP TPN-Q159  verbergt een goed niveau van prestaties toegestaan door de laatste generatie Quad Core i5 Low-Power consumptie (Kaby Lake Refresh) ondersteund door 8GB RAM. Dit duo is perfect comfortabel met Office en multimedia taken, waaronder surfen op het Internet, video afspelen, kantoorwerk of fotobewerking (Photoshop, Lightroom). Het kan ook aan te pakken andere iets meer veeleisende missies (Adobe Premiere) in redelijke proporties. Bovendien zullen de multitaskers alle vloeiendheid nodig hebben om lusjes op het web en de actieve toepassingen te vermenigvuldigen.

Zonder een dedicated grafische kaart, kan de Ultrabook nog steeds rekenen op de UHD 620 chip ingebouwd in de processor om een minimum van spelen te garanderen. Geschat op de hoogte van een GeForce 920M, zal het mogelijk een aantal occasionele spelers om een aantal low-veeleisende titels te lanceren in Full HD met een mooie vloeibaarheid.

Een ander hoogtepunt van deze Accu HP TPN-Q160 , de 256 GB dedicated SSD (NVME) zorgt voor een perfecte responsiviteit van het systeem. Globaal stiller, robuust en energie-efficiënt dan een mechanische schijf, staat het Vensters toe om een opmerkelijk niveau van vloeibaarheid met korte ladingstijden en een latentie-vrije uitvoering te bereiken. Nochtans, zal zijn opslagcapaciteit van 256 GB niet al uw bibliotheek kunnen bevatten. U zult dan aan een externe of online oplossing moeten draaien om al uw verslagen beschikbaar te houden.

Voor zover het scherm is, heeft Accu HP TPN-Q161 gebruikt grote manieren om het te beschermen tegen een hoge impact resistente Corning gorilla glas. Zijn volledige definitie HD (1920 x 1080 px) maakt beschikbaar een gezonde vertonings dichtheid om de vertoning of de mening in de beste voorwaarden te moduleren uw inhoud in hoge definitie. Bovendien, het glanzende oppervlak (Gorilla glas en tactiele kracht) onthult zeer rijke kleuren, zelfs als het zichtbaarheid in het licht milieu moeilijk maakt, terwijl de IPS slab opent de hoeken van het gezichtsvermogen.

De Ultrabook begint aan een bevredigende verbinding waardoor de komende jaren sereen te overwegen. Er zijn twee USB-type poorten met Thunderbolt 3-ondersteuning, een standaard USB 3,1-poort en een hoofdtelefoonaansluiting. De terugkeer van de kaartlezer is gunstig, zelfs als het de microSD-formaat. De rechterkant van de Ultrabook ook gastheren een vingerafdruklezer die gemakshalve voor converteerbaar gebruik evenals een volumeknoop wordt geplaatst. De draadloze modules zijn van de nieuwste generatie (WiFi AC en Bluetooth 4,2).

https://www.langmanual.com/post/2549326
http://kopenaccu.multiblog.net/41_kopenaccu/archive/494_accu_hp_756481-241_professioneel.html