cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

30/01/2018

Accu Lenovo ThinkPad T470

 

De Accu Lenovo IdeaPad Y700-ISE Carbon Ultrabook is beschikbaar in een versie die momenteel minder dan 1710 euro draait op Windows 10 Pro. Fijn en ruig, het biedt een aangekondigde 15-uurs autonomie en omvat een Kaby Lake Core i5 low-power processor, een dedicated SSD opslagoplossing, een 14-inch IPS Anti-Glare Display, een 4G en Thunderbolt 3, een retro chiclet toetsenbord verlicht met track of zelfs een biometrische lezer.

Deze Lenovo ThinkPad x1 Carbon kan verleiden degenen die op zoek zijn naar een gemakkelijk draagbare en standalone laptop voor een nomadisch dagelijks gebruik.

Het onderscheidt zich met name door zijn dunne en lichtgewicht chassis waardoor het gemakkelijk te vervoeren terwijl ze stevig. Accu Lenovo Ideapad Y700-15ISK Bovendien, zijn biometrische lezer (compatibel met Vensters Hello) staat u toe om op een eenvoudige en veilige manier op het systeem te identificeren, in dit geval Vensters 10 Pro, uitgave vollediger dan Vensters 10 klassiek door zijn geavanceerde hulpmiddelen van netwerkbeheer en veiligheid als BitLocker.

De splash-resistente chiclet toetsenbord kan worden verlicht, zodat de toetsen goed worden onderscheiden in de schemering. Er is ook een dubbel wijzend systeem dat het traditionele touchpad combineert met een nauwkeuriger spoor.

Aan de autonomie kant, het merk communiceert op 15 uur, die kan worden benaderd in de praktijk, omdat dit Accu Lenovo ThinkPad T470   kan houden ongeveer 12 uur op de batterij surfen op het Internet via Wi-Fi!

Zo veel te zeggen dat de anti-glare behandeling van het scherm zal worden gewaardeerd door velen, want het biedt een betere zichtbaarheid in een heldere omgeving dan een glanzende plaat. IPS, het scherm reproduceert kleuren nauwkeuriger dan gemiddeld, terwijl het waarborgen van comfortabele kijkhoeken, zowel horizontaal als verticaal. Full HD, het scherm toont ook zeer goed geschikt voor high definition content, vooral om Video's te wijten aan de 16/9e formaat.

Het is natuurlijk mogelijk om Foto's en Video's te bekijken op deze professionele Accu Lenovo ThinkPad T470p  met de Intel HD 620 grafische oplossing gehuisvest in de processor. Echter, deze laptop zal geen beroep op spelers, omdat er geen dedicated GPU is geïntegreerd.

Ondanks dit, het levert goede algemene prestaties met zijn 8GB RAM en haar Core i5-7200U Low-Power Kaby Lake processor.

Bovendien, dankzij de dedicated SSD opslag, deze Ultrabook is aanzienlijk meer responsieve en vloeistof dan een harde schijf-based, bijna-configuratiemodel. In feite, in vergelijking met de laatste, een SSD is veel sneller, terwijl minder energie, meer robuust en stil. Het is echter jammer dat zo vaak de capaciteit van de geïntegreerde SSD lager is dan de standaard van harde schijven.

Als de 256 GB van de SSD (met een encryptie functie voor meer veiligheid) is te nauwkeurig, kan men uiteraard vertrouwen op een externe opslageenheid. Accu Lenovo ThinkPad T470s Kiezen voor een USB-apparaat 3,0 is een interessante oplossing, omdat we profiteren van de overdrachten die tot 10 keer sneller dan in USB 2,0.

De onboard verbinding omvat 2 USB 3,0 (compatibel met USB 2,0) evenals 2 USB 3,1 type-C Thunderbolt 3 voor nog snellere overdrachten, een geschikte HDMI video output om deze PC aan een monitor of een TV bijvoorbeeld, een audio haven of nog een 4,1 Bluetooth draadloze C gemakkelijk om te verbinden onnectivity en Wi-Fi AC voor externe communicatie en verbindingen.

Tot slot, en het is zeer zeldzaam om niet te vermelden, dit Accu Lenovo Thinkpad T570  profiteert van een 4G-verbinding: dankzij het, via een adequaat abonnement (of de aankoop van een prepaid-kaart) van een telecomoperator, kan men verbinding met het Internet via de netwerken van mobiele telefoon.

Kopenaccu zal u verleiden met een echte beest als de Lenovo IdeaPad Y910-17ISK op ongeveer interessante 2.499 euro.

En voor die prijs, hoewel niet wat precies goedkoop gezegd, zult u het dragen van een draagbare krachtige met 17-inch scherm met Full HD-resolutie, uitgerust met een Intel Core i7 6820HK processor, die wordt begeleid door een grafische NVIDIA GeForce GTX 1070 met 8GB van dedicated RAM en niet minder dan 64 GB RAM-geheugen.

Daarnaast is de kracht wordt aangevuld met de extra snelheid die geeft je het feit van het hebben van een dubbele harde schijf, met 512 GB in SSD-formaat plus 1 TB in de HDD. 
Zoals voor connectiviteit, hoeft u niet te veel zorgen, dankzij de gebruikelijke Bluetooth, WiFi, HDMI-poort of kaartlezer, plus 4 USB 3,0 poorten en geen ontbrekende optische drive. En dit alles met Windows 10 Home als een seriële besturingssysteem. Dat klopt: het is niet een laptop te voeren rond, want het weegt 4,6 kg.

Op de prijs, vandaag hebben we een korting van niet minder dan 708 euro in aanvulling op de scheepvaart, als we aanwezig zijn op de vorige prijs van Amazon (3.207 euro gisteren), maar het is iets minder in vergelijking met 2.999 euro van andere winkels.