cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

09/06/2017

Asus a42-k55 Laptop Accu Lage Prijs


Accu Asus a33-k55 wordt geleverd met volledige HD LCD IPS vertoningspaneel met de resolutie van 1080p variant. Ze hebben heel mooi werk met het deel van de weergave. Het ziet er goed zelfs in fel zonlicht. Zelfs de touch antwoord wat krijgen we op het scherm is echt glad.

Het probleem dat ik geconfronteerd op het display het is beetje reflecterende en vingerafdruk magneet net als andere smartphones. Gebruik het in zonlicht of zelfs bij weinig licht dat glanzende afwerking niet zal je echt goede ervaringen. So. Ik zal voorstellen u een Matt lamineren scherm guard voor de vertoning die zal omzetten in het scherm van glanzende mat evenals geven u extra bescherming voor het scherm. De maximale helderheid waartegen Asus UX360 geeft is 214 luminescentie.

ASUS Zenbook Flip is uiterst dun en zoals we weten wanneer een van zo'n apparaat krijgen dikke merk verwijderen alle noodzakelijke poorten die nodig zijn in het dagelijks gebruik. Maar deze tijd asus heeft gehouden alle de poort die nodig zijn en nog steeds was in staat om alle spullen in dat slanke lichaam past. De Accu Asus a42-k55 is voorzien van twee USB 3.0-poorten, een USB-C poort, mini HDMI, 3.5mm hoofdtelefoonhefboom en zelfs een full-size SD kaartlezer, niets wordt verwijderd alles is aanwezig.

Één ding dat ik denk dat Asus heeft gecompromitteerd is de plaatsing van de luidsprekers. UX360 luidsprekers zijn geplaatst onder het lichaam, dat is beetje lastig ergens omdat wanneer wij de laptop- of lapbook op bed of elke andere kussen plaatsen we nauwelijks kunnen de audio te luisteren. Dit soort plaatsing vereist met name sommige hard oppervlak eronder. Zelfs na wanneer de laptop wordt omgezet in een modus Tablet PC actief, krijgen de sprekers geluid gedempt omdat ze zijn bedekt met de achterkant van het scherm. Maar als u met behulp van de laptop op tafel het goed zal werken. Bas is laag, Mid en treble klopt.

Komend aan het grootste deel wat de prestaties, komt Accu Asus k55de hier met Intel Core M3-Processor die is ingepakt met 4GB RAM-geheugen en Intel HD geïntegreerde grafische kaart voor normale grafisch gebruik waaronder, nominale games, fotobewerking, kijken naar HD-films en surfen op het Web. Als je verder dan het, zoals high-end videobewerking en andere spullen, zal het gewoon branden u weg. Gemaakt voor normale en draagbare stuff.

Als u een high-end multi tasking baan dan ook het je laten sommige slordigheid zien zal, maar zal niet op enigerlei wijze hangen aan het doen zijn. Dit is een normale kwestie die we in elke cabriolet deze dagen krijgen, omdat zo veel is verpakt in klein stukje of lichaam, dat ze zelfs niet krijgen geen verdere ruimte om te werken met enkele andere high-end dingen. Nog steeds met deze specs en compactheid gelukkig gebruiken voor draagbare werk.

Accu Asus k55dr  wordt geleverd met 12 uren van batterijleven volgens het merk, maar als we het echt in deze wrede wereld we ongeveer 7 uur 30 minuten batterijleven waarin we hebben gezien dat een film krijgen, testen van normale benchmarks en andere kleine voeders zoals ms word, ms excel. We gebruikten laptop audio en geen koptelefoon met de helderheid van het scherm tot 40%.

Accu Asus A42-K55

Accu Asus Laptop : http://www.kopenaccu.com/asus.html

Globaal zou ik zeggen dat het is gemakkelijk voor u de hele dag voor normaal gebruik, waaronder surfen op het web en andere kleine dingen. Als u het intens met high-end grafische werken zal het voorzeker sterven in 3 tot 4 uur max.

ASUS heeft heel hard gewerkt in het maken van deze UX360 zenbook flip. Het is een goede laptop maar als je echt wilt touchscreen met een tablet-achtige functionaliteit gebruiken. De prijs waartegen het is beschikbaarin beschouwd als fatsoenlijke zoals we 512GB krijgen High speed SSD.

http://www.ednevnik.si/entry.php?w=kopenaccu&e_id=194828 http://blog.livedoor.jp/kopenaccu/archives/2337761.html