cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

04/03/2018

Asus K556U Laptop Accu

 

Het jaar 2017 is degene die bracht ons de eerste laptops gaming echt draagbaar, uitgerust met krachtige hardware in een dunne en lichte behuizing. Helaas, ik heb nooit om te vragen haar hand sneller over de Accu Asus U56J , het enige model dat we testten de laptop met NVIDIA chip Max-Q in het afgelopen jaar wordt Acer model Triton 700 in een prototype, dat ik niet het ontspannen testen kon. Reeks tests voor gaming laptops vanaf 2018 met topmodel uit ASUS, een laptop die heeft weten te imponeren ons vanuit verschillende gezichtspunten.

Zijn ontwerp is waarschijnlijk bid allereerst Zephyrus die een liefhebber van technologie zonder woorden laat. Gezien de geïntegreerde hardware in deze laptop is het ongelooflijk hoe dunne behuizing en hoeveel connectiviteitsopties. Natuurlijk, zult u niet kunnen concurreren met een model gelieve met dikkere chassis, maar vier USB Type A, USB Type a-C en een HDMI-poort er zijn dingen die je over het algemeen niet aan op laptops van vergelijkbaar formaat.

De behuizing is gemaakt van metaal en het voelt heel prettig aan de aanraking, het systeem met een ietwat simplistische verschijning op het eerste gezicht dan andere "for gaming modellen". Donkere deksels zijn aangevuld met accenten poortocalii randen, die zijn geïnspireerd door de serie van Accu Asus U56JC producten vanaf Strix. De echte verrassing van deze laptop is het moment dat u het GLB verhogen, overwegende dat deze actie blijkt dat verschillende dingen.

Het duidelijkst is dat het toetsenbord en trackpad werden verplaatst van de standaard posities op gewone laptops onderaan. We hebben dus, te maken met een verlicht toetsenbord met grote knoppen RGB, maar alsof een beetje gevoelig zijn voor aanraking en een trackpad/numpad combo op de rechterkant. Het is gelegen in een interessant standpunt, alsof comfortabeler dan een touchpad onder het toetsenbord. Het is vreemd maar goed functionerende numpad, die Hiermee schakelt u de cursor op het scherm oplichten LEDs achter het trackpad en het gebied verdeeld in aparte/b & b met getallen en wiskundige tekens. Multi-Touch-trackpad is echter een beetje smal voor het jaar 2018, eerder nuttig voor noodsituaties en niet voor dagelijks gebruik.

Ruimte boven het toetsenbord is volledig leeg, hier wordt gehost in alle onderdelen van uw laptop, evenals het koelsysteem. Dit laatste is het tweede ding dat u opmerkt wanneer we het deksel verhogen. De onderkant van de computer, gescheiden van de rest van het lichaam, maken van ruimte voor koelers te trekken meer lucht voor het koelen van de interne componenten. Het lijkt het geheim achter de geringe omvang van zijn PRAY Zephyrus, Accu Asus C41N1416 versieren deze kant LED Markeer het vakmanschap van de ingenieurs in de bouw van dit model.

Meer nieuwsgierig is echter wat wordt gevonden in zijn pakket Zephyrus. Dit is de eerste laptop die ik ooit gezien heb te leveren met een schroevendraaier, die wordt gebruikt om het te openen. Natuurlijk, fabrikanten verwacht niet dat gebruikers kunnen openen hun laptops voor het opsporen van fouten, maar de rol van de schroevendraaier is te helpen bij de reiniging van koelers. Het is ook de tweede laptop waarop ik gezien heb om te worden voorzien van een palmsteun. Het hecht aan de onderkant van het toetsenbord en dient een meer plezierige ervaring in het gebruik van het Bureau. Natuurlijk, zonder een wet van de Raad, zal het niet kunnen worden gebruikt. Het pakket bevat ook een Gigabit Ethernet-adapter voor USB Type A en last but not least overwegende dat het Multi-Touch-trackpad niet geschikt voor gaming is, biedt de Accu Asus C32N1415  in het pakket en een muis Strix, iets ik hoop tot ziens in de toekomst en in andere gaming laptops.

Gezien de prijs van een laptop als dit, om de verwachtingen op te bouwen, erop wijzend dat de elementaire meubels bij een ongeval zou kunnen verslechteren. Het is een van de paar gaming laptops die ik heb getest die in gebruik en tegelijkertijd een van de weinige dat niet echt doet u hoe te upgraden van hen niet kraken. Er zijn vrij beschikbaar om te upgraden RAM of opslageenheid en geen ruimte voor een harde schijf of een tweede SSD.

Gebruik zonder palmsteun is niet ideaal, wat doet vermoeden dat deze Accu Asus K556 laptop werd gebouwd om te worden gebruikt op een bureau, draagbaarheid in aanmerking worden genomen als een toegevoegde bonus, ondanks de beperkte omvang en gewicht.

Deze Windows 10-laptop draait rond enkele indrukwekkende specs voor een budget laptop, met 2,5 GHz Core i5-7200U-processor, 8GB RAM-geheugen en een harde schijf van 1TB. De 1366-door-768 beeldschermresolutie is een beetje laag, maar vallen hieronder 1080p waarschijnlijk geholpen Asus houden de prijs omlaag terwijl het nog steeds met inbegrip van dergelijke solide interne hardware.

Voor poorten, de Accu Asus K556U  heeft een beetje van alles: één USB 2.0, een USB 3.0 en een USB Type-c Er is ook een ethernet-aansluiting, HDMI uit, en zelfs VGA, omdat legendes nooit sterven. Bluetooth 4.0 en 802.11b/g/n Wi-Fi draadloze connectiviteit ook op de loer liggen binnen. Tenslotte is er een SDXC-kaartlezer.

De heldere rode laptop weegt 4.41 pond, dat is net onder de limiet van de vijf-pond comfort voor gewicht. Het is ook vrij dun, maar niet overdreven zo op 1.09-inch.

Als de Asus VivoBook niet vangen uw luim, Staples is het aanbieden van een Lenovo IdeaPad 320S met bijna identieke specificaties voor $500, een $220-korting op de vermelde prijs. De laptop bevat een veel sneller (nog meer Capaciteitsbegrensde) 256GB SSD in plaats van van de Asus notebook 1 TB harde schijf. Lenovo IdeaPad beschikt ook over een iets kleinere 14-inch-scherm, en het komt in "platina zilver," niet rood.