cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

30/03/2018

Asus P550CC Laptop Accu

 

De Accu Asus P550LDV heeft zijn weg in de dunne 15-inch segment met gespierde prestaties. Met de nieuwe declinatie ASUS Zenbook UX550VD-E2147T, gaan we nog steeds een inkeping in termen van goedkeuring met de aanwezigheid van een prachtige 4k IPS touchscreen display met verfijnde grenzen. Gewapend voor veelzijdigheid, deze ultrabook is gebaseerd op een solide Quad Core i7 Kaby Lake, ondersteund door een grote hoeveelheid RAM (16gb) en een dedicated SSD van de capaciteit (1tb) en op een GeForce GTX 1050 voor de grafische deel. Geoptimaliseerd tot het maximum, zijn de metingen gemaakt om te varen in de nomadische sfeer, terwijl de verbinding, het verlichte toetsenbord en de royale autonomie zorgen voor hun aandeel van het gemak. Het wordt weergegeven op minder dan 2400 euro te koop Flash.

Gevormd in een enkel stuk aluminium (monocoque ontwerp), de Accu Asus P550CC  kiest de soberheid van een  "mat zwart " (zwart) uni ontwaakte dat en daar door meer glinsterende esthetische details. Dit gaat door het polijsten van de dekking in concentrische cirkels-typisch van Zenbooks-en door afgekante randen verchroomd rond de basis. In feite is de ultrabook glijdt soepel in een professionele omgeving, terwijl de resterende zeer elegant.

Merk op dat ASUS het grootste deel van het werk op de metingen met 18,9 mm dikte en 1,8 kg op de schaal geconcentreerd. Zonder verrassing, verliest het toetsenbord het numerieke toetsenbord maar houdt zijn systeem van backlight zeer waardevol voor het typen in donkere atmosfeer, vooral op de zwarte sleutels.

De ingebouwde batterij is nogal indrukwekkend gezien de grootte van de ultrabook, en dat is goed! Accu Asus P550CA Ondanks de aanwezigheid van een 4k touch screen nogal gulzig, moet de laatste houden rond 7:30 tot 8 uur in Internet browsen met actieve WiFi alvorens de wapens.

Zoals u zult begrepen hebben, zijn de argumenten van deze ultrabook talrijk. Op de voorgrond, de ultra high definition 4k touchscreen (3840 x 2160 pixels) wint de meeste stemmen met zijn meeslepende rendering, onder de indruk van de finesse van de omliggende grenzen. Het beeld is volkomen duidelijk in alle omstandigheden, of u op zoek bent naar moduleren het display (Window afgewisseld), om de personages te vergroten of om inhoud te bekijken in (zeer) hoge definitie. Accu Asus P550LAV Aan de andere kant, de IPS slab doet een leuke baan om de hoeken van het gezichtsvermogen te openen en getrouw reproduceren van de kleuren, terwijl de glanzende plaat (tactiele verplicht) behandelt het ontwerp en de kleuren, op het afhangen van de zichtbaarheid door hoge helderheid. Bovendien, de tactiele biedt een speelse interactiviteit met de Windows-omgeving. De creatieve professionals zullen hun account vinden.

Bovendien, als de fans van de prestaties zijn geruststellend, het hart van de Accu Asus P550LA  heeft genoeg om de garant te bieden. Ontworpen rond een Quad Core i7 Kaby Lake en 16gb RAM, het ondersteunt de meerderheid van de veeleisende missies leveraging multi-cores zoals 3D-modellering of video-editing. Het beheert uiteraard alle fundamentele taken en biedt een bijzonder comfortabele multitasking dankzij de grote hoeveelheid RAM-geheugen (DDR4-2400MHz). Onnodig te zeggen, verzamel aren van actieve toepassingen en tabbladen op de browser moet worden gevuld.

De opslag zal ook zijn rol spelen in de prestaties op deze ultrabook met zijn dedicated SSD 1000 GB. Geïnstalleerd op de NVMe PCIexpress interface, toont het sneller lezen/schrijven tarieven dan de SATA-standaard. Accu Asus P550LC Om te weten dat deze geringe winst niet noodzakelijkerwijs van invloed zijn tijdens het gemeenschappelijk gebruik, maar meer op veeleisende taken zoals het spel. Bovendien is het gebruik van een SSD is gunstig voor de algehele reactiviteit van Windows, de uitvoering van Programma's/games en de overdracht van gegevens, die zal blijken te zijn veel meer direct. Niet te vergeten dat de SSD is ook wereldwijd meer energie-efficiënt, robuust en rustig dan een standaard harde schijf. En dan, zijn capaciteit wedijvert de norm van de mechanische harde schijf, waarvan om uw bibliotheek zonder beperking te archiveren.

Aan de voorzijde, de grafische deel is toevertrouwd aan een mid-range kaart, de GeForce GTX 1050. In zijn versie met 4 GB dedicated GDDR5, is het in staat om alle titels van de markt te eren in Full HD, maar hoeft niet te worden veeleisend op het niveau van de details, noch op de scherpte van de rendering, vooral op de laatste uitgangen. Het spel in 4k is duidelijk niet de roeping en slechts een paar hebzuchtige titels zal kunnen draaien in deze voorwaarden. Bovendien is het tweede de processor in de lancering van toepassingen te profiteren van GPU acceleratie (eerste, Lightroom, enz.). Voor de rest (huidige multimedia gebruik), de HD 620 oplossing geïntegreerd in de processor neemt het over om het energieverbruik (Optimus-technologie) te beperken.