cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

10/04/2018

Accu Asus PL80 SERIES 5200mAh 14.8V Goede Online

 

Intel kondigde vorige week haar nieuwe 8e gen H-serie mobiele processors en bijna alle laptop OEM's hebben vrijgegeven bijgewerkte varianten van hun bestaande laptop lineup aangedreven door de nieuwe chips. Terwijl wij sommige van deze laptops verwachten te maken hun weg naar India een paar maanden, heeft Asus al bevestigd dat het de meest krachtige ROG laptop naar India brengt. In een teaser gedeeld door de ASUS, heeft het bedrijf de achterkant van de Accu Asus PL30JT Gaming Laptop aangedreven door de nieuwe Intel Core-processor voor i9-8950HK getoond. Dit is de enige machine in het arsenaal van de Asus ROG die is voorzien van poorten aan de achterzijde naast de nieuwere processor.

De sporten van de laptop een NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU met een 8GB VRAM GDDR5X, waarmee de 17.3-inch Full HD display weergegeven G-Sync biedt een max vernieuwingsfrequentie van 144Hz. Er is ruimte binnen de machine voor maximaal 64GB DDR4 RAM in dual-channel en heeft meerdere opslagoplossingen met inbegrip van 3 x M.2 NVMe PCIe 3.0 "slots" samen met een 2 TB HDD. Het bedrijf beweert dat de Accu Asus PL80J laptop 143fps en 92fps op Ultra FHD instellingen in games zoals GTA V en The Witcher produceren kan: Wild Hunt respectievelijk. Wordt een top van de lijn gaming machine, de laptop kenmerkt ook een RGB-toetsenbord met toetsen 2.5mm van belangrijke reizen aanbieden. Onnodig te zeggen, is het een geschikt laptop van VR.

Dat gezegd hebbende, Asus is niet het slechts één gearing te lanceren nieuwe gaming laptop in India. MSI heeft al aangekondigd haar bereik van de laptop in India en Dell is ook waarschijnlijk in zijn bijgewerkte lijn van gaming laptops naar India om spoedig te brengen. Accu Asus PRO32 Hoewel, er is geen nieuws vanaf nu over Acer en HP bijwerken van hun respectieve gaming opstellingen in India. Verwacht wordt echter dat deze bedrijven ook machines aangedreven door de nieuwste Intel-processors in de komende maanden in India zal aankondigen.

Deze tweede-gen versie van de Asus Zephyrus houdt de inventieve verhoogde koeling vent, verlaagt de prijs, voegt een nieuwe zes-core Intel Core i7 CPU en corrigeert de arme touchpad plaatsing in het origineel.

Het slechte de fans nog steeds heel luid, het batterijleven is kort, er is een dikke scherm bezel rond het nontouch-display, en er is geen ingebouwde Ethernet-aansluiting, die belangrijk is voor het downloaden van grote spelbestanden.

De Bottom Line Asus voegt Intels krachtige nieuwe zes-core Core i7 CPU aan de slanke Accu Asus PL80JT gaming laptop, terwijl de vaststelling van een aantal van de oorspronkelijke ontwerp eigenaardigheden en zelfs het verlagen van de prijs.

ASUS heeft een nieuwe gaming laptop dat niet alleen krachtig, inventief ontworpen, en uiterst draagbaar, het is ook één van de allereerste systemen met een nieuwe golf van high-performance laptop CPU's van Intel.

Binnen de Asus ROG Zephyrus GM501 is de Intel Core i7 - 8750H, die een zes-core-processor is--de eerste die we hebben getest--tot uit de gebruikelijke quad-core. Nee, het behoort niet tot de kern komen-soon i9 CPU's, maar het is zeker een flinke stap omhoog in prestaties over zelfs recente chips van vorig jaar, ten minste volgens onze eerste benchmark-tests.

Het is zinvol dat Accu Asus PL80 SERIES deze nieuwe technologie van de component in de lijn van Zephyrus zetten moet, zoals het was oorspronkelijk vorig jaar aan debuut de Max-Q van Nvidia grafische kaart ontwerp, dat meer macht van de GPU in een kleinere, dunnere laptop, indrukwekkende daartoe past gebruikt. Maar hier het middelpunt van de belangstelling is gereserveerd voor de six-core Core i7 CPU, zoals de graphics hebben verplaatst van een Max-Q GeForce 1080 naar een standaard GeForce 1070.

Hoe past een laptop die is gewoon 19.9mm dik (en weegt ongeveer 5,5 pond) in een krachtige grafische kaart en de zes-core CPU? Accu Asus PL80VT  noemt het koelen oplossing een actieve aërodynamische systeem, of AAS, en het is een onderkant die liften omhoog wanneer de laptop deksel openstaat, blootstellen van een verborgen vent gebruikt om te koelen. Deze vent stijgt met ongeveer 9mm vanaf uw bureau, oftewel 2mm hoger dan de vorige Zephyrus. Het is een vrij subtiele effect, de achterkant van het toetsenbord opheffen van iets.

Er zijn nog meer veranderingen van de oorspronkelijke 2017 Accu Asus UL50  (vernoemd naar de Griekse god van de westenwind, in het geval je nieuwsgierig bent). De prijs van het model van 2017 was ongeveer $2.700 in de VS, terwijl deze nieuwe versie $2,199 is. Dat is vooral opmerkelijk omdat hoewel het 2018 model was veel sneller in prestaties benchmarks en zowat gebonden in 3D en gaming benchmarks. ASUS zegt online detailhandelaar NewEgg zal voeren ook een versie die druppels van de GPU naar een nog-fatsoenlijke Nvidia 1060, voor $1,899.

De niet-aanraking 1, 920 x 1, 080 display krijgt ook getweaked, bewegen tot een 144 Hz vernieuwingsfrequentie en ondersteuning voor Nvidia G-Sync-technologie, die overeenkomt met de GPU output naar de vernieuwingsfrequentie van het beeldscherm, wat resulteert in games vloeiender ogende.

Accu Asus UX501JW-CN245T : http://www.kopenaccu.com/asus-ux501jw-cn245t.html

http://kopenaccu.blog.cz/1804/vervangende-asus-pro32-accu-laptop
http://kopenaccu.iobloggo.com/45/accu-asus-pl80jt-professionele-shop-online