cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

11/10/2017

Kopen Accu voor Asus N46JV Hoge kwaliteit

 

Wanneer het gaat om laptops, moet u om er zeker van te zijn dat uw hard verdiend geld zal worden besteed aan het juiste adres. Dit is waar de Accu Asus n46jv in komt. Vanaf de $ 1399, lijkt het een beetje overpriced, maar de overweldigende functies die het ondersteunt, is de werkelijke waarde voor uw geld.

Als je voor een 13 inch laptop gaat, is er een meerderheid die kunt u kiezen uit; de Microsoft Surface, HP Spectre x360, Dell XPS 13 en nog veel meer. ASUS Zenbook is vergelijkbaar met het belangrijkste thema aangeboden door deze laptops van een vriendelijke touchscreen, een processor van de laatste generatie of een steeds gemeenschappelijk SSD Drive door de dag. Volgens Asus is hun een van de dunste 13 inch hybride laptop. Het wordt enkel 10.9 mm dikte!

Het ontwerp is vrij in het oog springende en de slanke grootte heeft, het is heel gemakkelijk om te zwerven rond de uitvoering in uw handen. Plus, de Accu Asus n46vb laptop is een hybride van 360 graden, wat betekent dat u kunt roteren het scherm de gewenste manier en de afmetingen zijn slechts 12.71 x 8.66 x 0.54 inch waardoor het makkelijker te hanteren.

Verder, omdat het is vervaardigd uit massief aluminium, het meesterwerk is heel prachtig. Niet alleen maakt deze aluminium deze laptop mooier, het maakt het lichter dan de standaard laptop legering. Dit leidt het wegen slechts 1.1 kg, waardoor het zeer draagbaar. Dit betekent niet dat de laptop niet sterk is; zijn 50 procent sterker dan andere standaard laptops. Niet alleen dit, maar er zijn diamond-knippen highlights aan de randen, waardoor de laptop kijken luxe.

Zelfs met zijn slank, heeft  Asus   een full-size toetsenbord, met behulp van ultra-slanke surround ondergebracht. Het toetsenbord is back-lit, waardoor dat u gemakkelijk kunt werken 's nachts in het donker zonder te staren naar beneden op het toetsenbord. Bovendien, de keytrail is verbazingwekkend slechts 1,0 mm waardoor de getypte tekst gemakkelijker en comfortabel, terwijl ze juist op hetzelfde moment.

Omwille van de ultra-dunne, moest de scharnieren ErgoLift scharnieren, die's werelds meest compacte flippable scharnier. Het helpt de Accu Asus n46vj laptop nog steeds haar slanke lijnen op hetzelfde moment. Deze scharnieren zijdeachtig gladde, traploze actie hebben, en u kunt houden van uw laptop het scherm op elke hoek.

Het beschikt over een precisie-engineered multi versnelling metalen mechanisme, dus dit innovatief, een van een soort scharnier dual werkingsmechanisme, past het toetsenbord automatisch voor een optimale positie typen wanneer de weergave wordt uitgebreid met meer dan 135°. Toch moet je denken aan de betrouwbaarheid van deze scharnieren worden maar vrees niet, aangezien deze scharnieren zijn door voorafgaande foltering testen van meer dan 20.000 Open•Close cycli, dus er niets die u nood is voor kopzorg zowat.

Het display ondersteunt multitouch, die gunstig is als u toegang wilt tot twee of meer pictogrammen op hetzelfde moment. Het scherm ondersteunt volledige FHD resolutie van 1920 x 1080 pixels, wat meer levendig en helder beeld met betere beeldkwaliteit betekent. Door inductie van 178° weids uitzicht technologie, de beelden kunnen worden bekeken vanuit vrijwel elke hoek en ze ziet er zou nog steeds geweldig. Met een hoge pixeldichtheid van 331 pixels per inch bent u gerust van gedetailleerde en scherpe foto's. Bovendien is het scherm lichaam rantsoen 80 procent, wat meer zichtbare ruimte in een compacte behuizing betekent.

De Accu Asus n46vm laptop functies de nieuwste 7e generatie Intel Core i7-processor met een kloksnelheid van 2,7 GHz, die in wezen betekent uw laptop staat van zeer hoog niveau verwerking. Bovendien, door de aanwezigheid van 16GB 2133 MHz RAM LPDDR3, kunt u worden verzekerd dat uw laptop zal niet worden hangen, zoals andere laptops met magere 8 GB van RAM doen. Ook voor secundaire opslag heeft de laptop een 1 TB SSD! Ja, je leest het goed, één hele Tera-Byte van de SSD. Dit betekent niet alleen kunt u bovenmatig redden uw gegevens maar ook met veel snellere lees- en schrijftoegang in vergelijking met niet SSD ones.

Met het komende tijdperk van USB Type-C-poorten zullen uw Accu Asus n46vz laptop klaar om te omarmen de verandering, omdat het heeft de volgende generatie Type-C poort die ondersteunt externe beeldschermen, levering van de macht en de overdracht van gegevens razendsnel. De verbindingslijn naar deze poorten is omkeerbaar betekent geen gedoe om de stekker in de goede richting.

Daarmee is er een USB 3.1-poort voor uiteraard snellere lees-/ schrijftoegang dan de verouderde 2.0-poort. Bovendien, het heeft een HDMI-poort, voor als u ooit wilde sluit uw laptop aan op een extern beeldscherm. Er is ook een SD kaartlezer langs, evenals de LAN-poort als ooit wilde aansluiten via Ethernet, evenals de standaard hoofdtelefoon en microfoon aansluitingen.

Accu voor Asus A32-N56

Met een 39 Wh-li-polymer-batterij, die u niet moet ongerust maken over het uitvoeren van op laag accuniveau. Hierdoor kan de laptop gemakkelijk tot 11,5 uur van de levensduur van de batterij, dat genoeg is om u te duren een hele werkdag bereiken. Bovendien, door toegevoegd Snelladen technologie de batterij wordt opgeladen van 0 tot 60% in slechts 49 minuten.

Door het toevoegen van een nauwkeurige vingerafdruksensor, wordt het gemakkelijker om te ontgrendelen uw laptop door gewoon je vinger op de sensor. Bovendien, de sensor meet slechts 16mm lang en 3,6 mm breed, en zelfs gedeeltelijke vingerafdruk scan, kan detecteren, zodat u niet hoeft te vrezen voortdurend uitproberen uw vingerafdruk in een juiste specifieke positie. Deze functie is geweldig voor windows Hello gebruikers, die kunnen voorkomen bij het inloggen op een laptop met een pincode, die gemakkelijk kan worden gestolen of gezien.

Door zelfs een snelle blik van de hierboven genoemde specificaties van de Asus Zenbook Flip S, zijn veilig genoeg om te zeggen, dat het geld je gaat uitgeven is niet gonna be een verspilling!