cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

21/11/2017

Laptop Accu HP Pavilion 11-n010dx

 

Buiten een handvol op inventieve (indien gebrekkig) gaming systemen, dit is niet een jaar voor radicaal memorabele laptop ontwerpen. Accu HP Pavilion 11-n010dx Ze hebben allemaal dunne lichamen nu. Iedereen is erin geslaagd om de randen rond schermen krimpen tot bijna-niets. En zelfs apple's unieke touch bar is al een jaar oud.

Dat is waarom ik mijn hoed tip voor HP, die heeft zijn vernieuwde 13-inch Spectre misschien wel de coolste uitziende nieuwe laptop van het jaar. Het is ook een zeer bekwame super-slanke computer, die ons de vrijheid geeft om op zijn goede blikken te stilstaan.

Maar ziet er goed uit zal u kosten. Het spook begint om $1.299 in de VS. Iets verschillende configuraties zijn beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, te beginnen bij £1.599 en Australië, op au $3299.

De mensen geven me soms een twijfelachtige blik wanneer ik hen vertel dat laptop als een paar oogglazen is. Accu HP Pavilion 11-n070eg Gevraagd uit te leggen, zeg ik dat het iets heel persoonlijks, dat u de hele tijd, dat je regelmatig gezien in het openbaar met. Het is een uitbreiding van het zelf en dus een deel van uw publieke persona. Dat is waarom u kiest voor een paar brillen over een ander-de lenzen over het algemeen hetzelfde werk over verschillende frames, dus stijl en comfort (en de prijs) worden primaire factoren.

Computers, vooral laptops, zijn grotendeels opgebouwd uit dezelfde kerngroep van componenten, zodat systemen in dezelfde prijsklasse, met dezelfde onderdelen, zal hebben meestal vergelijkbare prestaties. Dat is waarom, voor vele jaren, ik heb geadviseerd shoppers om eerst te zorgen voor een potentiële nieuwe laptop doet wat ze willen tegen een prijs die ze willen, maar dan kiezen op basis van esthetische en ergonomische overwegingen.

Het Accu HP Pavilion 11-x360 spook van vorig jaar was eveneens slank (hoewel het eigenlijk een lichtjes bredere Desktop voetafdruk) en indrukwekkend had, maar het miste op een paar zeer belangrijke punten. De 13-inch scherm ontbrak touch, dat was een flagrante omissie in een Super-Premium laptop op het moment, en de batterij liep voor ongeveer zeven uur in onze testen, dat was slechts OK.

Voor de 2017 model, zijn er enkele belangrijke veranderingen, zowel intern als extern. Ten eerste is de processor binnen is opgewaardeerd van een 7e generatie Intel Core i-serie CPU naar een nieuwere 8e-gen een, wat resulteert in een verrassend indrukwekkende prestaties te stimuleren.

Ten tweede Accu HP Pavilion 14 is het display is bijgewerkt naar een touch-versie, dat is het enige wat het meest schitterend ontbreekt in het vorige spook. Niet iedereen wil of moet een touchscreen in een laptop, maar zelfs in Windows 10 ($152,99 op Amazon.com), zijn er een paar gebieden waar het van pas komt (scrollen lange webpagina's, het opzetten van Wi-Fi-verbindingen), en het is echt gewoon tafelinzet op dit punt voor elke laptop dat kost meer dan een paar honderd dollar. En zelfs met de nieuwe Touch display, het spook is nog steeds slechts 10.4 mm dik, en minder dan een half-ounce zwaarder.

De definitieve grote verbetering is aan het reeds uitstekende ontwerp. Accu HP Pavilion 14-n000 De speakers gaan van de zijkanten van het toetsenbord naar boven, waardoor een smaller lichaam, en het scherm bezel is een beetje gekrompen. Maar ik ben het meest onder de indruk van de nieuwe keramische witte ontwerp, dat ziet er gewoon prachtig. De matte keramische afwerking voelt geweldig onder de vingers, en zelfs de goud-geaccentueerde scharnieren niet afwerpen van de vibe.

Witte laptops komen en gaan, en zijn zeker op het ontwerp outs, althans in de VS, voor de afgelopen jaren. Dus, een deel van het beroep is dat dit is gewoon anders, maar het is ook ongelooflijk goed gedaan. Iedereen in dit kantoor die gezien deze recensie monster, zelfs als ze sceptisch zijn van "flashy" laptops, is onder de indruk.

Elke 12-18 maanden, Intel vernieuwt zijn mainstream cpu's, en we zijn op dit moment in de vroege stadia van de 8e generatie van de kerntijd perk. Accu HP Pavilion 14-n100 Deze updates beloven vaak een betere levensduur van de batterij of efficiëntie, of tweaks voor 4k video afspelen en bewerken. Deze keer rond, de nadruk ligt op de prestaties, en onze benchmark tests back that up. Deze laptop, net als de handvol andere 8e-gen Intel laptops die we onlangs hebben getest, biedt een opmerkelijke prestatie premie over vergelijkbare systemen met 7th-gen chips.

Levensduur van de batterij is nog steeds niet een kracht plek voor de Spectre laptop. Dit jaar, de 8e-gen versie scoorde een bescheiden Boost ten opzichte van het vorige model, maar het was nog slechts een uur verschil, op 8:10 op onze streaming video afspelen batterij test.

Accu HP Pavilion X360

Laptop Accu HP : http://www.kopenaccu.com/hp.html

We zijn op het punt in de ontwikkeling van laptop nu waar gaan ultra-dun en ultra-licht is bijna, maar niet geheel, een compromis-vrij proces. Je bent nog steeds te maken met een inherent ondiepe toetsenbord, en vaak heb je problemen met de havens of touchpads. Maar geweldige prestaties is gemakkelijk te vinden, vooral van de nieuwste Intel cpu's. Maar levensduur van de batterij is nog steeds gebonden aan hoeveel ruimte er is in het lichaam voor een werkelijke batterij.

Hoewel het niet perfect, in zijn uitstekende nieuwe versie van de 13-inch Spectre, HP is erin geslaagd om een groot probleem op te lossen door montage in een broodnodige touchscreen display. En, misschien net zo belangrijk, creëerden ze een laptop die verre van saai.

http://dotpanda.com/jazzpon/blogs/kopenaccu/2017/11/21/accu-hp-envy-17-k104ng-laptop-professioneel
http://ulog.u.nosv.org/item/kopenaccu/1511267192