cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

04/06/2017

Laptop Accu Lenovo Ideapad z50-70

 

De nieuwe Accu Lenovo Ideapad z40  is een update aan de waarde lijn G530 met het primaire verschil is de verschuiving van een 16:10 naar een 16:9 scherm. Dit wordt een gemeenschappelijke tendens voor de meeste fabrikanten, zoals ze naar de nu meer gestandaardiseerde 16:9 schermen verschuiven. De grootste vraag over onze geest is hoe goed deze bijgewerkte begroting notebook presteert; gezien de vorige herziening verdiend van onze Editor's Choice onderscheiding.

Het ontwerp van de G550 veranderd iets uit de G530, overschakelen van een gladde afwerking mat exterieur, naar een zwart geweven patroon. De nieuwe cover is elk beetje zo sterk is als de vorige, voorkomen van concurrentieverstoring scherm, zelfs als u raken of flex de achterkant van het scherm. Het interieur van de notebook deelt dezelfde kleur als het deksel, maar is geweven met een ruwere matte afwerking vergelijkbaar met wat u op ongeverfd secties van een ThinkPad vinden zou. Lenovo nam de route van de back-to-basics met het kleurenschema op deze notebook, waardoor het geheel zwart binnen en buiten.

Het chassis is geheel uit kunststof vervaardigd, maar waar de meeste begroting-laptops flexibele of dun voelen kunnen, de Accu Lenovo Ideapad z40-70 voelt als een massief blok van stevig materiaal. Wanneer we spreken over de palm rest op de meeste laptops, met inbegrip van ThinkPads, notebooks met goede ondersteuning nog Toon Sommige flex onder een zeer sterke greep. Een of andere manier het knijpen van de palm berust op de G550 voelt als u probeert te knijpen een rots. Andere gebieden van het notitieblok delen de zelfde taaiheid, met inbegrip van het toetsenbord en de omliggende trim.

Als u wilt upgraden van onderdelen heeft de Accu Lenovo Ideapad z50-70 gemakkelijke toegang panelen aan het geheugen en CPU, draadloze kaart en harde schijf aan de onderkant van de notebook. Geen componenten, met inbegrip van de processor, had "garantie vervalt indien verwijderd" stickers, waardoor het zeer gemakkelijk om upgrades of reparaties in de toekomst.

Het 15.6 LCD is gemiddeld in vergelijking met de meeste 15-16 notebooks, met heldere en levendige kleuren en fatsoenlijke kijkhoeken. Van de G550 grote verandering is de overgang uit de buurt van het 16:10 scherm grootte aan de bredere (maar korter) 16:9 panelen. Het scherm biedt een glanzend oppervlak, waardoor de kleuren en het contrast ten koste van de toegevoegde reflecties verbeteren en schittering. In vergelijking met "frameless" geeft de reflecties waren aanvaardbaar zolang u niet buiten in direct zonlicht waren. Helderheid van het scherm was voldoende om in heldere office voorwaarden te bekijken, maar misschien niet knippen buiten tenzij het een bewolkte dag. Accu Lenovo Ideapad z40-75 Verticale kijkhoeken waren voldoende met een brede bekijken sweet spot meten van 30 graden vooruit of terug voordat kleuren begon te wassen of omkeren. Horizontale weergave hoeken waren veel beter, met minimale kleur vertekening bij steile hoeken.

De luidsprekers bevinden zich op de voorkant van de palmsteun en geluid meer dan voldoende voor speelmuziek of kijken streaming video. Geluidskwaliteit is niet de beste in vergelijking met andere boekjes van deze grootte met een blikkerig geluid dat bas ontbreekt. Hoofdtelefoon zou een goede accessoire voor deze notebook.

Het toetsenbord is eenvoudig om te typen op, delen hetzelfde comfortabel en duurzaam krijgt als mijn Accu Lenovo Ideapad z50  toetsenbord en alleen die verschillen in de lay-out. Individuele kernactiviteit is glad met geen hoorbare klik wanneer gedrukt. De toetsen zijn geweven met een gladde, matte afwerking, fatsoenlijke tractie te geven voor het typen... in tegenstelling tot de glanzende toetsenborden die we op een groter aantal laptops tegenwoordig zien. Toetsenbordondersteuning is uitstekend, nauwelijks een hint van flex op het hoofdgedeelte van het toetsenbord. De nieuwere 16:9-chassis van de G550 toegestaan Lenovo een numberpad toevoegen aan het toetsenbord, maar ze niet de steun uit hoofde van die kant van het toetsenbord frame veranderen. Het lijkt niet te hebben veel flex, maar heeft net genoeg om een piepende geluid tegen de optische-schijfeenheid wanneer druk naar beneden. Media-gerelateerde sleutels zijn beperkt tot de aanraakgevoelige dempen en volume omhoog/omlaag knoppen die boven het toetsenbord wordt gevestigd.

Accu Lenovo G70-70

Laptop Accu Lenovo : http://www.kopenaccu.com/lenovo.html

Lenovo overgestapt naar een nieuwe touchpad op de G550, overschakelen van de Synaptics model op de G530 naar een pad van de Alpen. De Alpen pad hoeft niet zo snel van een vernieuwingsfrequentie, dus soms die het voelt alsof de aanwijzer op uw vinger achterloopt. Een ander probleem is dat het oppervlak niet zo gevoelig voor gebruikers die willen Klik met kraan en tik om te vaak te slepen. Voort naar de Synaptics stempelkussen is het gemakkelijk te slepen en een lift off, terwijl de Alpen modellen lijken te moeten een sterke kraan aan het einde, anders het zal niet laten gaan van het geselecteerde item en u te rond het scherm slepen houden. De touchpad knoppen zijn vergelijkbaar met de oude, met ondiepe feedback en af een positieve "Klik" wanneer gedrukt te geven.

Hoewel de G550 nu groter dan de G530 is, Lenovo nog in geslaagd om de hoeveelheid beschikbare poorten. De ExpressCard-sleuf ontbreekt, USB-poorten zijn gedaald van vier naar drie en de modem-aansluiting is verdwenen. Kan zie ik geen andere reden naast kostenreductie voor dergelijk verlies van functies.


http://accukopen.blog.shinobi.jp/accu%20lenovo%20ideapad%20z40-70/laptop%20accu%20lenovo%20ideapad  https://kopenaccu.cookpad-blog.jp/articles/245023