cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

14/05/2017

Nieuw Accu Asus G50V (56Wh 10.8V) Beste Prijs

 

De Asus ZenBook 3 UX390UA is een laptop van ultraportable van topniveau. Accu Asus g50g maakt tientallen meer krachtige machines, maar als er één die u bij een glas, op een roterende voetstuk vinden zou, dit is waarschijnlijk het.

Typisch voor de ZenBook bereik, het krijgt u meer spec-per-pound dan alot van rivalen. De Asus ZenBook 3 UX390UA is ook ongelooflijk dun en licht, zonder afbreuk te doen aan de levensduur van de batterij.

Nochtans, in het streven naar een nieuw-design-MacBook-stijl, Asus heeft ook gebruikt nogal vervelend een nogal vervelend combo toetsenbord en trackpad, waardoor het minder plezierig voor hele dag werken dan sommige van de Asus goedkoper ZenBooks.

ASUS houdt van Golf van twee vingers op Apple. In het afgelopen jaar of zo hebben we dat sommige van de laptops bleek-up de vergrijzing die MacBook Air modellen vaak commentaar. Deze keer, is het alles over de nieuwste Apple-ontwerpen nabootsen, maar tegen een veel lagere prijs.

De ZenBook UX390UA begint bij £1099. Dat is niet goedkoop, maar de vergelijkbare MacBook Pro zou u bijna 600 pond meer kosten. Dat is ook niet de versie met de nieuwe Aanraking OLED-paneel.

Wat is opmerkelijk voor deze prijs is dat Accu Asus g50v  omvat. Zelfs Windows alternatieven neiging om omvatten 256GB, met de 512GB rijden een dure upgrade.

Deze £1099-versie heeft 8GB RAM en een Intel Core i5-processor. Er is ook een duurdere optie, die we hier, met een Intel Core i7 en 16GB RAM bekijkt. Echter, bij £1499 deze versie is niet zo dwingend. Echter geldt de meeste van onze opmerkingen voor beide versies, vooral met een ontwerp geleide machine uitzien.

De Asus ZenBook 3 UX390UA is de soort laptop die zal ontlokken oohs en aahs van iedereen die het pikt: het is ongelooflijk slank en licht.

U kunt dit een dozijn keer in andere slanke laptop Recensies gelezen hebben, maar niet alle alternatieven hebben dezelfde onmiddellijke indruk van onbeduidende. Neem bijvoorbeeld de Dell XPS 13. Het is slank en licht, maar het gaat eigenlijk over zo klein en solide plaats van slank.

ASUS heeft behoorlijk hard geprobeerd om spijker de "slank" factor, grotendeels door het nabootsen van de stijl van Apple MacBooks. It is all-aluminium, uitvergroten tot een mooie rand aan de voorzijde en slimline rubber pads op de bodem gebruikt in plaats van de ruggen van de dikke (maar praktische) gevonden op een Dell XPS 13.

De Accu Asus l50vn  is een mooi klein ding, en aangezien er een 12,5-inch-scherm in plaats van de "standaard" 13,3-inch formaat, zijn voetafdruk is te klein. Het weegt slechts 910g en is slechts 11.9mm dik.

ASUS heeft ook geknoeid met haar gebruikelijke toetsenbord en trackpad stijl, en niet met geweldige resultaten. De Asus ZenBook 3 UX390UA toetsen zijn zeer ondiep en het pad op subtiele, bijna op het punt van niet-bestaan.

Nogmaals, is het een emulatie van Apple. Waar Apple probeert te maken voor de ultra-lage belangrijke reizen met een clicky gevoel, de Accu Asus m50vm  heeft echter een meer conventionele sleutel reactie. We hebben problemen met Apples stijl, maar deze bijzondere te nemen over het werkt gewoon niet erg goed. Typen voelt een beetje te vaag.

 

Natuurlijk, is dit iets die u wennen zal aan, zelfs als u niet bevalt. De meeste van de sleutels zijn van een goede grootte ook met zijknoppen als Shift en Ctrl gegeven voldoende ruimte.

 

Het trackpad is het deel dat we vinden het moeilijker om te leven met. Het is ook sponsachtige en vaag, en veel van de tijd de belangrijkste Klik op feedback daadwerkelijk branden uit als u uw vinger in plaats van aan de onderkant van een pers: heel vreemd. De geweven glasoppervlak is perfect, en de clicker in de buurt van-stille, maar voor puur praktische we liever een van Asus van minder proberen-hard pads. Er is ook een vingerafdrukscanner, het donkerder grijs plein naar de rechterbovenhoek van het pad.

 

accu voor Asus A32-N61

Asus Laptop Accu : http://www.kopenaccu.com/asus.html

Dit wordt gebruikt als onderdeel van Windows Hello, waarmee u inloggen en vermijden moetend type in uw wachtwoord in de Windows store. In gebruik is het echter momenteel veel minder betrouwbaar dan de nu-uitstekende vinger scanners gebruikt in telefoons. Te vaak het niet erkennen van een vingerafdruk, of neemt een tweede/derde poging succesvol u om in te loggen.

ASUS heeft ook extra werk in de luidsprekers zetten in samenwerking met Harman Kardon. Vorige Asus laptops hebben gebruikt gebrandmerkt sprekers als deze, maar de Asus ZenBook 3 UX390UA heeft een quad-driver-matrix die echte voordelen biedt.

Er zijn twee drivers boven het toetsenbord en twee aan de onderzijde. De boven het toetsenbord zijn bassier en de Asus ZenBook 3 UX390UA beheert om kick drum geluid punchier dan meest slanke laptops. In tegenstelling tot sommige gigantische gaming laptops niet het geluid zwoel klinkende.

Afwerking van met een van de belangrijkste elementen, heeft de Asus ZenBook 3 UX390UA een 40Wh batterij. Dat is een stuk kleiner dan de 60Wh eenheid voor de Dell XPS 13, maar de levensduur is nog steeds redelijk goed.

Het spelen van een 720p-video op lus bij helderheid van 120cd/m (42 procent van max), duurt de Asus ZenBook 3 UX390UA zes uur 55 minuten. ASUS eigen bewering is dat het duurt maximaal negen uur, die u kunnen bereiken wellicht door verdere de display te dimmen.

http://kopenaccu.blogsport.at/2017/05/14/accu-asus-g50g-laptop-gratis-verzending/