cuisine-spirit.com
kopenaccuAvatar de kopenaccu51 billets | Profil Recherche Google

ce blog tous
Derniers billets Connexion
Archives

kopenaccu

31/03/2018

Accu Asus K450LB Kopen Hoge Kwaliteit

 

2-in-1 laptop begon te trekken de aandacht van laptopgebruikers sinds ongeveer twee jaar geleden. Een van de redenen waarom mensen meer geïnteresseerd zijn in het gebruik van een laptop 2-in-1 is omdat hij praktischer is. Met één apparaat, kon u een laptop en een tablet ook hebben. Een van de citaten van Accu Asus K450LA  laptop lijnen in 2-in-1 is een VivoBook vouw.

VivoBook Flip uitgevoerd met de achterkant van het scherm is zwart en zilveren-gekleurde ASUS logo in het midden. De achterkant van het scherm is gemaakt van een mengsel van kunststof maar gelukkig, het niet VivoBook Flip ziet eruit als een goedkope laptop laten heeft.

Aan de binnenkant, het scherm Accu Asus K450LAV  omlijst door metaal. Het heeft een grootte van het 14-inch scherm, hoeft deze laptop niet een al te grote lichaam dankzij het dunne frame op het scherm. Inderdaad, de bezel op het scherm VivoBook Flip is niet de dunste. Hij was echter niet te dik zijn net als de meeste laptops.

Een dunnere bezel bestaat Flip VivoBook ook niet al te bongsor wanneer de modus Tablet PC actief gebruikt. Ondanks dat, gewicht 1,6 kg, VivoBook Flip mijn handen gemakkelijk maakt moe wanneer de wachtruimte met één hand. Vanwege dat ik meestal het op tafel gelegd zelfs wanneer de modus Tablet PC actief gebruikt.

Net als de meeste laptops 2-in-1 anderen, VivoBook Flip de power-knop en de volume installeren aan de kant. Het doel, wanneer u het gebruikt op andere vervoerswijzen--zoals een tablet of een tent--u kunt de knop nog steeds makkelijk bereiken.

Er is een gereserveerde poort verbinding, geboden door ASUS vrij compleet. Deze laptop wordt geleverd met een audio-poort, 1 USB 3.0 poort-C, 1 USB 3.0, 2 x USB 2.0, HDMI-poort, en is ook een SD-kaartlezer.

Met 14-inch scherm, Flip VivoBook kan produceren kleur 131 procent in het spectrum van sRGB. Accu Asus K450LB Dit helpt degenen onder u die vaak met foto's of afbeeldingen worstelen. Ondertussen kan het IPS-scherm met Full HD resolutie beelden met rijke kleuren produceren.

Voor het toetsenbord, ASUS maakt gebruik van een chiclet-toetsenbord met een vrij korte afstand reizen. Het toetsenbord van de laptop is heel comfortabel te gebruiken. ASUS heeft ook volwaardig toetsenbord van laptop 2-in-1 met achtergrondverlichting. U kunt uw eigen niveau van beschrijving van dit toetsenbord achtergrondverlichting instellen.

Met de Intel Core i5-7200U en 8 GB van RAM is deze laptop genoeg snel voor dagelijks gebruik. Accu Asus K450LC Deze laptop is ook vrij moeilijk te gebruiken foto's bewerken met behulp van Lightroom of Photoshop. Scherm, dat rijke kleuren levert, zou zeer nuttig zijn in de foto bewerken.

Helaas zijn laptops Medcom.id test dit keer niet voorzien van een SSD of de sensor van de vingerafdruk. ASUS biedt echter varianten zijn met behulp van SSD en wordt geleverd met een vingerafdruk. Natuurlijk, dit maakt de prijs van de laptop wordt steeds duurder.

Hoewel niet bedoeld is voor gamers, is ASUS al compleet met Accu Asus K450LD . Inderdaad, de specificaties van deze laptop zal niet sterk genoeg om te spelen zoals Assassin's Creed oorsprong. Deze laptop is echter al voldoende als u alleen spelen zoals DOTA 2 wilt.

Helaas, de batterij van de vouw VivoBook minder duurzaam. Wanneer het wordt getest met behulp van de PCMark, kan deze laptop niet tot vier uren duren. Aan de ene kant, maakt het ontwerp van de cabrioletversie van de laptop inderdaad het gemakkelijk om te reizen onder. Aan de andere kant, de batterij

Helaas zijn laptops Medcom.id test dit keer niet voorzien van een SSD of de sensor van de vingerafdruk. ASUS biedt echter varianten zijn met behulp van SSD en wordt geleverd met een vingerafdruk. Natuurlijk, dit maakt de prijs van de laptop wordt steeds duurder.

Hoewel niet bedoeld is voor gamers, is ASUS al compleet met Accu Asus K450LDV . Inderdaad, de specificaties van deze laptop zal niet sterk genoeg om te spelen zoals Assassin's Creed oorsprong. Deze laptop is echter al voldoende als u alleen spelen zoals DOTA 2 wilt.

Helaas, de batterij van de vouw VivoBook minder duurzaam. Wanneer het wordt getest met behulp van de PCMark, kan deze laptop niet tot vier uren duren. Aan de ene kant, maakt het ontwerp van de cabrioletversie van de laptop inderdaad het gemakkelijk om te reizen onder. Aan de andere kant, de minder duurzame batterij maakt u niet gebruiken voor lang zonder het vinden van de elektrische stekkers.

VivoBook is een multifunctioneel apparaat 14 vouwen die u als een laptop van de tablet op hetzelfde moment gebruiken kunt. Hardware ingebed in het zijn zeer gekwalificeerd om het uitvoeren van dagelijkse taken en ook het spelen van games die niet te zwaar.

14 inch VivoBook scherm Flip heeft een resolutie die hoog genoeg is en een rijke kleur kan produceren. Niet alleen doet dit je meer comfortabel bij het nemen van video-inhoud en de eventuele foto's, maar ook helpen u wanneer u hoeft te doen van het proces van het bewerken van een foto of video.

Met een gewicht van 1.6 ponden reizen licht genoeg om te worden uitgevoerd bodinya. Helaas, de batterij van de vouw VivoBook overleven slechts 3,5 uur.

Accu Asus P450LN : http://www.kopenaccu.com/asus-p450ln.html

Laptop Accu Asus : http://www.kopenaccu.com/asus.html

http://hakodate.areablog.jp/blog/1000250061/p11722912c.html